dijous, 20 de novembre del 2008

Comença el Campionat de Quarta Divisió



Hola Teixons!

Informar-vos que la setmana que comença el que la Fedaració Catalana han anomenat Campionat de Quarta divisió, divisió a la que jugarem aquest any. Els equips que tenim a aquest competició són: El C.R. Valls, S.E.L Vilanova i la Geltru i el Quimics R.C.

Trobareu tota la informació nesesaria a on posa "La lliga": calandari, resultats de partits, classificació...
Per els desplaçaments que es faràn aquesta lliga intantarem buscar un autocar que ens porti i ens torni, així no haurem d'agafar el cotxe i els que no en tinguin no hauran de dependre de ningú per poder venir els desplaçaments. D'aquest tema us anire informant més endevant.
Així doncs hem de començar a entrenar al màxim per tal de fer un bon paper en aquest campionat i intentar puja de categoria l'any vinent.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

de puta mare creus, pero una cosa que et vull comentar, dissabte va amb b i no amb p. xDD tot i que en el dialecte olotí és acceptada.

ortiga

Anònim ha dit...

ei nanus, aneu a www.esforç.com i mireu la foto del dia 24 de novembre... ara pla tindrà ego en pallàs!

Anònim ha dit...

Osti pallàs ja he vist la foto, has quedat bastant autèntic.

La web però és www.esforc.com amb C. si ho poseu amb Ç no us sortirà!

Little Creus.

(de què se n'han fet de les samarretes negres?)

Anònim ha dit...

Que passa nenes encara verges als 20 i pico!!!! ja se que la meva vida estressada de profe i la meva corpulència van fer estralls a l'equip! I que no vinc mai i mai! però l'edat no perdona i la mandra tampoc!
Però recordeu els tattoos! no jugaré mai més com a "professional" jejeje però si em necessiteu per alguna cosa, per exemple s'hauria de fer merchandaising de l'equip no creieu??? amb això m'apunto ajudar!
Vinga que hem de fer sentir la veu la veu dels Teixons per tot arreu!
I l'himne??? va s'ha d'escriure i grabar! jo us el gravaré si abans em passeu la lletra, posaré música i veniu un dia tots a cantar-lo el gravem i el publiquem a la pàgina.
Apa aqui us deixo i aveure si contesteu i fem alguna cosa que no sigui perdre la pilota, fer avants, entrar pel costat al rac, etc, etc!
Litus

Anònim ha dit...

jajajaja.pallas de merda!!!!
no pot ser...
no pot ser que siguis tan xulu!
po no va amb "ç" cap gros es amb "c"!!
de puta mare creus,has enllestit algu de l'autocar del dissaPte?

truja

Anònim ha dit...

pallas ets un flipat! no calia que fessis bola... que t'ha quedat una cara que sembla que s'et estigui a punt d'escapar el truñu...!

G.R.C ha dit...

Uff em despisto un moment i menpleneu la pagina, ja u veus pallas fas furor, aquest mati a la biblio de l'uni casi em cago a sobre de riure jajaja! Si totes les fotos queden com aquesta fliparem!

Litus, jo encara no he tingut l'ocasio de conneixeret (vaig començar quan tu ja no voltaves pel camp dels teixons) pero et veig treballador! Doncs estaria de puta mare si ens poguesis mira algu per fer una mica de marchendaising! (samarretes, bufandes, maxerus, claues i amb aquestes fotos noves podriem hasta fer posters!!!!) el meu mail és mcreusmun@hotmail.com per si et vols posar en contacte amb mi ja que ara administru la web i et podria ajudar amb l'ho del marchensaising!

Pel que fa l'autocar acabo de parla am un tiu que ens recolliria aqui a Olot a les 11:00 i marxariem de Valls a les 22:00. És un autocar per 30 persones i surt a 660€, si emplenesim 22€ per persona, que us sembla??

Vinga Teixons, a entrenar fort el dimecres i divendres ens em de menja el Valls com un dels seus calçots!

Anònim ha dit...

de dissabte o diumenge?

per cert creus, penja una noticia del partiti i explica be aixo de lautocar.

ortiga

Anònim ha dit...

menkaaaaanta se joooooooo