diumenge, 30 de novembre del 2008

Primer partit, primera victoria!

Els Teixons varem tornar de Valls amb un somriure a la cara i la primera victòria de la temporada a la butxaca.

El partit va començar bastant travat per part dels dos equips, les primeres entrades per davantera i els primer placatges van ser més aviat per medir a l'equip contrari que no per intentar aconseguir algun punt. El Garrotxa de seguida va poder comprovar que el Valls tenien un davantera bastant pesada i que no els hi posaria les coses fàcils.
Però ben aviat el Garrotxa va saber aprofitar el seu joc en equip i en una gran continuïtat dels davanters, amb dures entrades dels seus jugadors més pesats i una bona protecció dels rucks van aconseguir moure la línia de defensa dels Valls fins dintre de la seva 22, quan en un agrupament, prop de la línia de marca, una pilota va quedar desprotegida i Jordi Pallàs la va aixecar amb rapidesa i amb la ajuda de Cristian Suquet la van posar dins de marca, primers 5 punts per el Garrotxa ja que la transformació no va passar entre els pals.
Un cop trobada la formula per trencar la defensa del rival els de la terra aspre van tornar a fer una autentica demostració de joc en equip que va donar els seus fruits quan Marc Baldò va treure una pilota d'una melé i aprofitant tota la seva embergadura va penetrar la defensa rival aconseguint 5 punts més per el seu equip.
Amb el marcador 0 a 10, no van tardar a arribar els problemes per els jugadors del Garrotxa, en un moment de relaxació dins del partit el Valls va aprofitar per fer un parell de jugades a la línia i portar l'oval fins prop de la línia de marca dels visitants, allà el pes seva davantera va començar a fer afecta i finalment un dels seus piliers va aconseguir partir la defensa dels teixons i sumar els primers 5 punts per l'equip visitant, aquest van ser transformats, posant el marcador 7 -10 a la meitat de partit.

La segona part les coses van començar anar diferents, el Garrotxa seguia amb les dures penetracions i la bona continuïtat de la seva davantera fins que en una melé molt centrada al camp i prop de la 22 local, el mig de melé Jordi Pallàs va fer una de les seves anades ja característiques amb ell i va sumar 5 punts més per els garrotxins, aquest cop si es va transforma l’assaig. Pocs minuts més tard i com si d'un mal son es tractes, els jugadors dels Valls van tornar a veure com Jordi Pallàs dos trencava la seva defensa gairebé des del mig camp i fent una demostració de tot el seu potencial físic aconseguint dues marques que a més d'un ens va deixar la boca oberta.
Amb un bon avantatge al marcador era la hora de fer "magia". Una creu de llibre entre l’obertura Jordi Creus i el primer centre Ferran Ortiga va dornar l'ultima marca del partit.
Finalment 32 a 7 a favor dels teixons, victòria realment merescuda i que recompensava les hores d'entrenament amb el termòmetre en negatiu.

Per acabar, donar ànims a en Sergi Carreres que va patir un cop bastant fort que el va deixar unes hores K.O. i també a Osvaldo, un dels jugadors del Valls que va haver de ser traslladat a l'hospital amb una luxació a l'esquena.

Marc Creus

10 comentaris:

Anònim ha dit...

mooooooooooolt beee patata. gran comentari del partit, aixi magrada.tots iguals

Pallàs

Anònim ha dit...

aixo si que es una wet al dia, felicitats. angel

Anònim ha dit...

be be, a seguir treballant així, que contra els químics no serà gens facil.

ortiga

Anònim ha dit...

Bon partit nanus! i bona cronica.

A tope contra els senglars, a veure si els hi donem una sorpresa...

Little

Anònim ha dit...

Va teixons, em d seguir axi. La semana que ve guanyarem tambeee!

oscar

Anònim ha dit...

Bones nois, merci a tots!

Recordeu que aquest divendres tornem a tenir supa de mes, veieu el forum per apuntau-se!
Anim teixons em d'entrenar dur que els quimics ens donaran guerra i no estaria gens bé perdre a casa!

Creus

Anònim ha dit...

què se'n sap d'en Carreres?

Anònim ha dit...

ja esta bé, diumenge al mati ja va tornar a casa i ja aes trobaba millor. em va dir que divendres seguramen ja turnaria a veni a entrenu
ortiga

Anònim ha dit...

bones teixons!
enhorabona companys per la victòria contra el valls i em sap molt de greu no haver pogut estar jugant amb vosaltres.

ens veiem el divendres a entreno i després al sopar.

PIT I COLLONS

Erik

Anònim ha dit...

Felicitat per la victoria!! Volc.. perdo Garrotxa,

Parker