dimecres, 17 de juny del 2009

Gran festa del Rugbi LLiga



Bones Teixons!

Us recordo que aquest dissabte dia 20 l'estadi Lluís Companys acollirà la gran festa del rugbi lliga a Catalunya, amb dos partits molt interessants.
El primer, a les 16:30h, Catalunya - República Txeca. Finalment no ha pogut ser i el Garrotxa RC no tindrà representació dins el XIII Català, és una pena per tot l'equip ja que tres dels nostre companys (en Jordi Pallàs, l'Eric Bassiana i en Pau Port) van anar ser pre-seleccionats i tots ja teníem la il•lusió de veure’n jugar algun al Lluís Companys.

Seguidament la festa continuarà amb el partit entre els Dragons Catalans i el Warrington Wolves, es calcula que més de 4000 anglesos es desplaçaran fins a Barcelona per veure el partit i també ho faran uns 7000 nort-catalans, així que segur podrem gaudir d'un gran ambient de rugbi.

Per el que fa les entrades només cal que deixeu un comentari aquí i us en guardarem, us la donarem al mateix estadi o em podeu trucar al 620020672.

Ens veiem al camp dels "pericus"!
Ànims i Rugbi!

6 comentaris:

G.R.C ha dit...

Que jo sapiga tenen la seva entrada:

-Baldo
-Perni "soci"
-Perez (x 2)
-Creus (x 2)
-Creus Petit
-Oscar
-LLuç
-Mariona

i els preseleccionats:
-L'Eric
-Port
-Pallas

Anònim ha dit...

una per mi si us plau.
per cert, re del camp dels pericus, hi estaven de lloguer

Anònim ha dit...

perdo, el d'abans era jo

erik

Anònim ha dit...

angel i javi anem a veure el catalunya, dues entrades.

Anònim ha dit...

estaria be ke avui tothom ki dema vulgui venir passeu per el mirall a la tarda vespres i kedar tots junts, i aprofitar per acavar de concretar el sopar de gala del dia 26.
Pallàs

Anònim ha dit...

estaria millo que tuton anesi a batet a fe un tocata