diumenge, 17 de gener del 2010

ARPN 32 - Garrotxa RC 12

Aquest passat diumenge el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Barcelona per disputar un dels partit més importants de la temporada, contra l’ARPN, un dels equips més dur de la lliga i rival directe dels teixons.

Els teixons van haver de matinar per ser a les 9 del matí al camp de la teixonera, però això no excusa la mala primera part del Garrotxa RC, sobre tot el primer quart d’hora, on els de la Garrotxa van fer el seu pitjor rugbi, sense concentració ni en atac ni en defensa i sense poder desplegar un joc clar en cap moment. Els del Poble Nou, aprofitant-se del mal començament dels teixons anotaren dos assajos transformats als primers 20 minuts, ambdós per la línia de tres quarts, un dels seus punt més forts i alhora el més feble dels teixons, 14 a 0 al marcador a la meitat del primer període. Tot i el cop rebut per part dels locals els del Garrotxa RC no van deixar de lluitar i no van encaixar cap més assaig durant aquest part, tot i així els barcelonins van passar un cop de càstig a pals, ampliant una mica més l’avantatge abans dels descans (17 -0).

Amb el marcador en contra els teixons van sortir al camp disposat a endur-se la victòria. Aquesta motivació va fer que milloressin el seu joc, les melés començaven a funcionar i la superioritat a la línia no era tant clara, tot i així el poble nou va tornar anotar (22 – 0). El garrotxins van intentar reaccionar i després d’una llarga jugada d’atac per davantera, robant melés i intentant muntar bons mauls, Jordi Pallàs va anotar el primer assaig pels teixons (22 – 5). Els de l’ARPN van tornar a atacar amb força aquest cop però sense massa èxit, en veure que no passaven la defensa rival el seu mig d’obertura es va jugar un drop donant tres punts més als barcelonins (25-5), minuts després una errada de comunicació va fer que el Poble Nou robes una pilota garrotxina i anotés l’assaig que sentenciava difinitivament el partit (32 – 5). Els teixons però no van tirar la tovallola i amb una molt bona melé, els vuit davanters garrotxins van portar la pilota fins assaig deixant un resultat final de (32 – 12).

El Garrotxa RC perd desprès de dos mesos sense encaixar cap derrota, en un partit que ja es preveia molt difícil i que complica la classificació. Ara només cal pensar en el pròxim partit quan els garrotxins rebran a casa el Reus R.C.

Ja no hi ha marge d’error, cada partit serà una petita final si es vol aconseguir l’ascens, s’haurà de lluitar per cada punt, per cada metre, per cada pilota... Si una cosa tenim clara es que lluitarem fins al final, sense rendir-nos en cap moment. Queda tota una volta per davant i no es pot llençar tota la feina feta a la primera volta.

Ara més que mai PIT I COLLONS COMPANYS!!

2 comentaris:

Carles Martínez ha dit...

Llàstima de derrota, ara a jugar cada partit com si hi anés la vida si volem pujar

Anònim ha dit...

forts en la victoria, fidels en la derrota. Endavant teixons!!