diumenge, 14 de març del 2010

Sitges RC 24 - Garrotxa RC 17

Aquest passat dissabte els teixons es van desplaçar fins a Sitges per disputar un dels partits més importants d’aquest tram final de lliga. El Garrotxa RC no s’havia enfrontat mai contra el Sitges RC però tot feia pensar que seria un dels partits més durs d’aquesta temporada.

Els de La Garrotxa van sortir poc concentrats al camp i només de començar, en una jugada a la línia els de Sitges ja van anotar el primer assaigs (5-0). Aquesta primera marca va fer que els teixons entressin en el partit i comencessin a jugar el que sabien, la davantera garrotxina va començar a treballar, sobretot en el “pick & go” i en les fases en curt, aquesta tònica es va mantenir durant tot el partit, amb esporàdiques jugades a la línia que no van poder trencar la dura defensa del rival. De nou el Sitges, en una jugada a la línia va agafar descol•locada la defensa del Garrotxa i va tornar a anotar (10- 0). Els teixons però no van deixar de fer el seu joc i després de varies fases de davantera Jordi Pallàs va retallar distancies al marcador (10 – 5) just abans del final de la primera part.

Els teixons no perdien la pilota i aconseguien enllaçar moltes fases seguides, es preveia una segona part molt dura, amb molt de contacte, rugby de “gordos” pur i dur. Malauradament la falta de concentració al inici de la primera part va fer que els teixons encaixessin una altres assaig, aquest transformant (17 – 5). Però el no van tirar la tovallola en cap moment i després de 10 minuts seguits atacant dins la 22 del Sitges, amb cops de càstig jugats a la mà i sortides en curt de la melé, novament Jordi Pallàs va anotar, retallant distàncies al marcador (17 – 10). El Sitges RC va tornar aprofitar la seva superioritat a la línia de tres quarts per ampliar distàncies al marcador (24 – 10). Els teixons no volien deixar escapar el partit i Jordi Gimenez va deixar el Garrotxa RC a falta d’un assaig per l’empatar (24 -17). Fins a dues ocasions els teixons van tenir l’oportunitat d’empatar molt a prop, en una ocasió amb la pilota ja dins la zona de marca, el col•legiat no va donar per vàlid l’assaig ja que no va veure la pilota tocant el terra amb claredat i al cap de pocs minuts, després de robar una touche el mig de melé del Garrotxa ja s’escapava i va xiular pantalla. Els de la terra aspre ho van seguir intentant fins l’últim minut però aquest cop no va ser possible, finalment 24 a 17 i només un punt, de bonificació en defensa, per la classificació.

El Garrotxa RC perd el seu quart partit de la lliga, fent un bon joc, sobretot per davantera, no perdent pilotes i amb bona organització en atac. El partit va estar molt igualat en tot moment i en ocasions puntuals de desconcentració i “mala sort” no es va poder aconseguir la victòria. El bon treball dins el camp fa que aquesta derrota no sigui tant amarga i manté la il•lusió per seguir lluitant per la segona plaça de la lliga. Els teixons reben a casa els Químics RC el proper dissabte, un equip que ja és més que conegut.

A seguir treballant i PIT I COLLONS!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

tot i la derrota bon partit, tot i que penso que es podia haver enfocat totalment diferent la segona part.

tot i el pes i l'empenta dels nostres davanters penso que s'havia de jugar molt més ràpid, ja que estava clar que aturaven les envestides del garrotxa, allunyant la pilota dels agrupaments per trencar buscant més els intervals, si més no jugar amb l'obertura(els davanters).
Crec que ho hauriem d'entrenar més i recuperar les ganes i la motivació del principi de temporada.

és la meva opinió i no podia pas callar-m'ho, però dic el mateix, vam jugar bastant bé i podiem haver guanyat fàcilment, el factor camp crec que va influir molt.

Little
(pet de comentari)

Anònim ha dit...

q es sap de l'entreno del dimecres, hi ha entreno? a quina hora? pq el Barça juga a les 20:45
Pirro.