dimarts, 29 de març del 2011

CORNELLÀ RC 27 – GARROTXA RC 7

Aquest passat dissabte els Teixons es van desplaçar fins al Baix Llobregat per disputar el partit corresponent a la setzena jornada al camp del Cornellà, rival directe a la classificació. El partit es presentava difícil, tant per l’entitat del rival, com pel fet que durant tota la segona volta el Garrotxa arrossega un gran nombre de baixes per lesions que compliquen poder presentar un equip compensat que pugui fer front als rivals. De fet en aquest partit el Garrotxa va presentar-se amb 15 jugadors justos, algun dels quals encara amb molèsties de partit anteriors. Amb aquest panorama el partit no es presentava gaire engrescador, així els temors es van confirmar aviat, quan iniciat el partit el Cornellà va aprofitar el desconcert amb que els Teixons havien sortit al camp per marcar dos assajos. ( 12-0 ). Tot i això els garrotxins van saber recuperar-se i a través d’una jugada de davantera el mig de melé Jordi Pallàs va aconseguir reduir la diferència. ( 12-5 ), amb aquest resultat es va arribar al descans. La segona part va continuar amb un joc molt inestable i amb possibilitats de marcar per part dels dos equips, els de la garrotxa van estar molta estona a 5 metres de la marca rival, marca que hauria suposat l’empat, aquesta però no va arribar. En canvi va ser el Cornellà qui a deu minuts pel final va saber aprofitar l’expulsió del mig de melé dels Garrotxins, i el gran esforç físic que havien fet, per ampliar la diferència anotant tres assajos més.( 27 – 5 ). Un partit difícil en que els garrotxins van saber aguantar i que fins i tot haurien pogut guanyar, ja que en alguns moments van dominar el partit, tot i això cal millorar per tal de tornar al bon nivell de joc que l’equip havia donat la temporada passada i principis d’aquesta. La setmana que ve el Garrotxa rep a domicili el Badalona/CEU, últim classificat de la lliga, tot i això l’equip no es pot confiar, i cal que aprofiti el partit per treure un bon resultat que tregui el mal gust de boca de les ultimes derrotes.