diumenge, 16 d’octubre del 2011

Alella 25 – Garrotxa 7

Un mal partit dels Teixons i les lesions acaben amb la il•lusió de la primera victòria garrotxina. Les baixes de durant la setmana, en Suquet i en Ferran, feien que l’equip viatgés a Badalona a jugar amb 4 canvis i sense la possibilitat de tenir un bon fons de banqueta. Això va ser primordial, ja que al minut 10 del partit, d’un partit travat, sense massa opcions, i les poques favorables al Garrotxa, en Menes, en un placatge espectacular va caure lesionat de l’espatlla. Immediatament, en More, també havia de plegar per una contractura al coll. Mal inici. Però aquí no es va acabar tot, sobre el minut 20, en Pep, també demanava el canvi per un trencament al bessó. Amb aquests canvis la línia de tres quarts garrotxina restava molt mermada en efectius i, a més, els jugadors jugaven en llocs no habituals per ells. De totes maneres, sense jugar massa bé, no podent imposar la davantera, la dels del Maresme es va mostrar molt superior a la garrotxina en els rucks on recuperaven moltes pilotes, el Teixons van aconseguir aguantar prou bé, fins que en una jugada de davantera, on van fer que els Teixons acumulessin molts homes en el paquet, l’Alella va obrir a la línia i amb superioritat va aconseguir la marca que posava el 5 a 0. Poc després, en una jugada similar, els maresmencs, repetien tàctica i assolien el 10 a 0. No obstant, abans de la mitja part els Teixons, en un intent de tornar al partit, es van acostar a la línia de marca i l’Alella va aconseguir parar l’atac garrotxí a pocs metres de la línia de marca i recuperar la pilota per donar per acabada la primera part. La segona part va començar malament, altre cop, pels Teixons, l’Óscar, que ja jugava en una posició no habitual, la de 10, rebia un cop al braç que el deixava mermat en el placatge i en el joc i que acompanyat per la resta de jugadors de línia ubicats en llocs no habituals, va fer que la veterana línia de tres quarts alellenca aprofités aquesta circumstància per trencar amb força pel mig de la línia dels Teixons per assolir 2 assajos consecutius, cap transformat, per posar-se 20 a 0. Amb l’Òscar ja a la banqueta (i amb tots els canvis exhaurits per lesió) els Teixons van intentar tornar al partit i en una bona jugada en Pallàs, va aconseguir un assaig al tancat que ell mateix va transformar, posant un esperançador 20 a 7 al marcador a falta de 10 minuts. Però va durar poc l’alegria, després de forçar una touche a 5 metres de la línia de marca dels Teixons, els de l’Alella van fer una jugada assajada que va deixar un dels seus piliers en carrera contra la línia de tres quarts del Garrotxa que no va poder aturar la forta embranzida del jugador del Maresme que va assolir el definitiu 25 a 7. Encara però, hi va haver temps que després de sortir del mig del camp, els Teixons recuperessin l’oval i el portessin a les portes de la marca, on van poder fer una sèrie de pick and go que gairebé acaben en marca i que no va poder ser ja que en la jugada on la davantera garrotxina entrava dins, els va caure la pilota fent un avant que donava per acabat el partit. El resum del partit el donaven les cares dels jugadors dels Teixons en acabar, que eren molt llargues, conscients del mal partit jugat, de la poca predisposició a lluitar i de considerar que no havien tingut cap possibilitat de guanyar a un equip que té un nivell similar. La setmana vinent, partit a casa, contra el Tarragona, esperem un partit dur i que els Teixons amb el suport del seu públic recuperin l’esperit que els caracteritza.