dimecres, 15 de febrer del 2012

Hospitalet 62 – Garrotxa 5

Derrota davant del líder en un partit complicat pels Teixons.
Els Teixons amb molts lesionats, tocats i malalts, es van presentar a jugar amb 14 jugadors (tot i que van acabar sent 15), davant del líder de la categoria, l’Hospitalet, un equip molt superior físicament als garrotxins que va aprofitar la superioritat numèrica de la que va gaudir durant la gran part del matx.
L’inici del partit va ser bo per part del 15 de la Garrotxa, aguantant els atacs locals amb una arma evident, amb la possessió de la pilota. Durant els primers 15 minuts els Teixons, jugant amb 10 només van cedir una marca i la seva posterior transformació, arribant al 7 a 0. Aquí, va arribar l’home que feia 15, en Carles, que s’incorporava a la línia de tres quarts. Però la igualtat numèrica va portar una fase de renúncia de l’oval per part del Teixons, que van pagar caríssima aquesta renúncia, amb la consecució de fins a 5 marques per part de l’Hospitalet abans de la mitja part i amb 3 transformacions van posar el 38 a 0 al marcador. Tot s’ha de dir, també van pagar tornar a jugar amb 14 degut a l’expulsió temporal de l’Èric per 10 minuts.
A la mitja part els Teixons es van conjurar per recuperar l’oval, evitar una derrota molt àmplia i intentar fer, almenys, una marca. Els Teixons van jugar tota la segona part amb un jugador menys, degut a la lesió de l ‘Éric i amb l’Òscar molt tocat del canell esquerra. Els jugadors del Baix Llobregat van seguir jugant amb agressivitat i van començar la segona part tal i com van acabar la primera, anotant marques amb certa facilitat ja que els Teixons no aconseguien retenir l’oval. Quan faltaven uns 20 minuts pel final i ja amb un 57 a 0 al marcador (tres marques i 2 transformacions més aquesta segona part) els Teixons van recuperar la possessió de pilota i van posar més problemes als del Baix Llobregat amb agrupaments constants i incursions dels centres que afavorien constants cops de càstig a favor dels de la Garrotxa i els feien progressar al camp. Aquestes progressions només es veien frenades per errades en el joc a la mà, amb bastants avants. En aquesta fase de joc, els de l’Hospitalet van fer la darrera marca local, posant el 62 a 0. Però els Teixons van seguir lluitant per no marxar amb el marcador a zero i seguint amb el joc de davantera, agrupaments, obertures a la línia i tornant a començar amb agrupaments fins que en una melé a 15 metres de la línia de marca local, en Pallàs va jugar de forma intel·ligent al costat tancat i quan anava a ser placat va obrir a en Curba que va fer la seva primera marca amb els Teixons i que posava el definitiu 62 a 5, ja que en Carreres, molt escorat a la dreta, tot i un bon xut, no va poder transformar.
Aquesta setmana, els Teixons descansen a la lliga i tornen a jugar el proper dissabte 25 contra el Vic, partit importantíssim per la continuïtat a segona.
Agraïm a tots els jugadors i tècnics que es van desplaçar fins a Hospitalet l’esforç de ser amb l’equip i deixar-ho tot al camp.