dilluns, 5 de novembre del 2012

Garrotxa 12 – Tarragona 54

Nova derrota dels Teixons, aquest cop contra el líder de la categoria, que es va mostrar molt solvent en la seva visita a la capital Garrotxina.
El joc dels locals segueix essent bo, però els passa factura les nombroses lesions i jugadors tocats que arrosseguen, que fa que els efectius siguin molt justos, i que en aquest cas acabessin amb 15 jugadors sobre el camp però un d’ells lesionat.
Mostra del bon joc desplegat pels Garrotxins, va ser que al minut 3, i en la primera jugada que tenien, el jugador Joan Albert, jugant de primer centre, va ser capaç de trencar la línia defensiva visitant, molt tova placant, per des de fora la línia de 22 metres, trencar pel mig i acabar posant la pilota dins la línia de marca visitant i establint el 5 a 0, que Pallàs arrodonia per deixar el 7 a 0 només començar. A partir d’aquí, els visitants, van demostrar ser un equip molt seriós, amb intenció de pujar de categoria i amb un joc seriós i molt físic, portar l’oval repetides vegades dins la línia de 22 local on quan tenien un cop de càstig favorable, no dubtaven i xutaven a pals amb un encert excel·lent per part del seu xutador que entre el minut 10 i el 30, va disposar de 5 cops de càstig, dels que va anotar-ne 4, per posar per davant en el marcador els tarragonins per 7 a 12. Fins aquí la defensa local havia estat excel·lent i únicament els cops de càstig havien suposat un perill pel marcador local. La primera jugada perillosa dels visitants va ser amb els Teixons jugant amb 14 homes per l’expulsió temporal d’en Ferran per placatge alt, fins que en el minut 35, poc abans d’acabar la primera part, una jugada molt ben treballada per la davantera visitant portava un maul fins a la zona de marca olotina i deixava el 7 a 17 que el xutador visitant molt encertat en tot el partit deixava en el 7 a 19 a la mitja part, i amb opcions dels locals per intentar posar en problemes els visitants.
La segona part començava amb igualtat d’efectius al camp i amb canvis en el 15 visitant, mentre que els locals aguantaven els dos canvis que tenien, però que van haver de fer efectius de seguida per lesió. El partit semblava posar-se de cara amb l’explusió amb vermella directa d’un jugador visitant per una agressió, que deixava els de Tarragona amb un jugador menys al camp. Els Teixons van intentar aprofitar la superioritat i durant gairebé 20 minuts van posar en dificultats els visitants que resistien gràcies a la seva superioritat en les sacades de banda, el seu físic i els seus nombrosos canvis. El treball dels olotins però no va donar fruits i amb un petit enfonsament físic local i en 15 minuts, dels que van minut 57 al 71 els de Tarragona van fer 4 marques, totes transformades, que els donava el bonus ofensiu i deixava el marcador en 7 a 47. Els Teixons van intentar recuperar l’orgull i van treure del mig camp amb la idea de recuperar la iniciativa i fer una segona marca davant d’un equip amb pocs punts en contra i a falta de 5 minuts una excel·lent jugada col·lectiva per davantera portava a l’Ivan, en un gran gest tècnic, a fer un retall a la defensa visitant a la línia de 5 metres, saltar per sobre el defensor i quan estava a punt de fer la segona marca li va caure la pilota. De la sortida d’aquesta melé, i pot ser en l’única errada defensiva de la línia de tres quarts locals els tarragonins van fer la seva sisena i darrera marca, també transformada que deixava el 7 a 54 a falta de 4 minuts per acabar. Els Teixons, però demostrant les seves ganes de lluitar davant la seva gent van recuperar l’oval després de la sortida del mig camp, per enllaçar una sèrie de jugades, sobretot amb en Joan Albert, que va tornar a tallar la línia defensiva per apropar l’oval fins a 10 metres de marca, on la bona feina per davantera dels d’Olot van fer que en 4 jugades el ruck es jugués a 2 metres de marca i l’Eduardo, amb bones maneres de veterà, feia tocar la pilota al pal que donava el 12 a 54 definitiu.
La setmana vinent els Teixons descansen, intentaran recuperar lesionats i per la setmana del 17 i 18 de novembre tindran un nou desplaçament, aquest cop a Castelldefels.