dijous, 24 de gener del 2013

Alella 29 - Garrotxa 0

Partit amb 15 jugadors, un d'ells en Pallàs lesionat, que durant molta part del partit els Teixons van salvar molt dignament.
De fet, per jugar amb posicions claus com són el talonador, el 8 i l'obertura amb gent gens habitual a aquestes posicions, el rendiment de l'equip va ser prou bo, arribant a la mitja part perdent 5 a 0, defensant molt bé, i això si, patint en les melés i atacant molt poc, però amb perill.
A la segona part, baixada de rendiment, sobretot a partir de la segona marca local, al volts del minut 15, que va deixar molt tocats els Teixons, que van acabar encaixant 5 marques.
Agrair als jugadors que van desplaçar-se a Badalona, un diumenge al matí i sobretot a en Pallàs, per la seva participació tot i la lesió. També als entrenadors que van intentar animar en tot moment l'equip.
Aquesta derrota gairebé condemna al Garrotxa a jugar a tercera l'any vinent.