dimarts, 25 de novembre del 2008

Valls RC - Garrotxa RC (Reeditat)


Ja només falten 2 dies per que comenci la lliga de Quarta divisió i que per fi tornem a jugar!

Així doncs el pròxim dissabte ens desplaçarem fins a Valls per jugar el primer partit d'aquesta nova lliga. El Valls és un equip que te poc més d'un any, amb el que ens hem enfrontat dues vegades i han estat partits anivellats i amb bon rugbi, el primer ens varen guanyar ells, en un dels seus primers partits, i aquest passat Setembre els hi varem tornar i els varem derrotar al II Torneig de rugbi d'Olot.
El partit és a les 8h del vespre i després ens quedarem a supar alla, també cal tenir en compte que el camp és de gespa artificial i que cal porta tacs de goma.

Valls queda bastant lluny d'Olot, hem intentat buscar un autocar i finalment l'única possibilitat que hem trobat és una companyia que ens recolliria al camp del Garrotxa RC a les 15:30 i marxaríem de Valls a les 01:00 de la nit. El problema és el preu que ens surt a 560€ és a dir uns 22€ per persona si siguessim uns 25. Per altres desplaçaments podem llogar-lo amb més temps i ens sortiria més econòmic però per anar a Valls aquesta és la única possibilitat.
Cal tenir present que si tots anem amb autocar hem de ser molt més puntuals del que soms normalment ja que no podem estar tots 25 esperant a una persona o a dues.
Avans de marxa, a 2/4 de 2 del mig dia, al nostre cap i juguen els juvenils del GEiEG contra els juvenils dels Enginyers, estaria bé anar a veure aquest partit per donar suport a GEiEG i quan acabin marxar tots cap a Valls.

De moment res més, la assistencia ahir a entreno va esta molt bé, es nota que la gent i comença a ficar-hi ganes de veritat, espero que demà encara siguem més i poguem preperar un bon partit a Valls, començar la ligueta guanyant ens donaria molta força moral per afrontar partits més dificils.

Pit i Collons!

PD: He sentit campanades d'un possible amistós contra els Senglars, aviat tindrem més noticies.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

si fossim 30 persones em semblaria bé, per tant hem de mirar d'emplenar-lo. mirem de venir tots i així, l'autocar ens sortirà a compte i podrem pillar una bona turca al viatge de tornada!

ortiga

Anònim ha dit...

Jajaj Avui te toca a tu ortiga...o jordi marquez!!
www.esforc.com aquest pagina marcara un avans i un despres al club!

Creus

Anònim ha dit...

La veritat penso que això de l'autocar està de puta mare! A veure si ho fem tots els partits que haguem d'anar lluny així no ens hem de preocupar de res.

Aquest dissabte l'oscar i jo no podem venir, ja ho sabeu, però la pròxima no fallem!

Little creus

Anònim ha dit...

Aiam lo k no entec es kuan ens costarar (la veritat k la cuantitat no importa), pero estaria be saber-ho. Els lesionats tb haurien de venir no per arribar a ser 30, no? Kuan sa de pagar aixo? el mateix dia?

Galtaman

Anònim ha dit...

Ja he actualitzat la noticia amb tota la informació nova, en principi lautocar es fa segu, hem danimar als lesionats i als "aficionats" que vingui a donar suport, aixi ens surtirà més bé de preu l'autocar i ens ho passarem millor al tercer temps!

Contem amb tu baldo x lautocar?

Creus