dilluns, 8 de desembre del 2008

Senglars 24 - Teixons 10

Els teixons tornen de Torroella amb un bon gust de boca, tot i la derrota, desprès de jugar un partit molt igualat, on els dos equip van estar a l’alçada i van disfrutar al màxim d’un partit amistós amb moments tan intensos com un partit oficial.

Tot i que el marcador va acabar amb un 24 a 10, no reflexa el que va ser el partit.
Els visitants van sortir el camp amb unes ganes extraordinàries tot i no ser l’equip que juga habitualment. Totes aquestes ganes ben aviat van donar els seus fruits i amb una jugada a la mà al camp dels Senglars la pilota va arribar a les mans de Jordi Pallàs que va trencar la seva línia de defensa donant als primeres 5 punts per el garrotxa.
Els Senglars ben aviat van respondre a aquesta marca. Després d’un dels incomptables cops de càstig que van fer els del Garrotxa, la seva davantera va muntar un maul, partint d’una touche, que els Teixons no van poder parar i van acabar amb l’oval dins a marca, empat a 5 al marcador amb pocs minuts jugats.
A partir d’aquí el joc es va tornar més dinàmic, els dos equips tenien la pilota però cap dominava clarament, fins que en una jugada a la línia senglar la pilota va quedar lliure i Arnau Coll, un dels jugadors debutants del Garrotxa RC, la va aixecar amb astúcia i la va portar fins a marca, donant 5 punts més al seu equip.
Però els locals tampoc van tardar a contestar aquesta diferencia al marcador i quan faltaven pocs minuts per arribar al descans van empatar el partit. 10 a 10 i 40 minuts per desfer l’empat.

La segona part ja no va ser tan igualada, els Senglars dominaven clarament i el Garrotxa es dedicava bàsicament a defensar i a intentar treure la pilota del seu camp. La falta de compenetració i entrenament de la davantera va fer que comencessin a fallar les melés i les touches i que totes les pilotes que s’anaven tirant a camp contrari no es poguessin aprofitar. Tot i que els locals van estar varies vegades a molts pocs metres de la línia de marca dels de la garrotxa, una defensa molt contundent dels davanters van impedir que els senglars fessin cap punt. Fins que en un cop de càstig totalment innecessari i absurd els senglars van sacar rapit i van trencar l’empat, enfonsant per complert els ànims de tot l’equip de la garrotxa, que després d’haver fet un treball sorprenent en defensa veia com els senglar s’endurien la victòria. A falta de poc minuts per el final i amb els de la terra aspre en un moment de baixa forma física i anímica, els Senglars van aconseguir una altre marca sentenciant totalment el partit.

Finalment 24 a 10. Sí ,era un partit amistós, però tothom va sortir al camp amb moltes ganes de guanyar i a demostrar que el Garrotxa RC era un equip que estava a l’altura del rugbi gironí, tot i el seu poc temps d’experiència.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon partit nanus!

Little

Anònim ha dit...

sisi, a seguir treballant aixi

ortiga

Anònim ha dit...

Va nois que aixo està anant molt be, a seguir millorant

Pallàs

Anònim ha dit...

Per cert una cosa que hem vaig deixar!

Moltes gracies al noi que els senglars ens van deixar, que per culpa d'alguna porca de nosaltres no vam ser 15...

Creus