dijous, 26 de febrer del 2009

Confirmació partit contra el Valls

Queda confirmat que el partit contra el Valls es jugarà el dissabte 28 de Febrer a les 6 de la tarda al Camp del Garrotxa Rugbi Club.

Recordar que tothom qui no pugui venir a entrenar aquest divendres que confirmi la seva assistència aquí a la web o parli directament amb en Llus. També cal dir que s'ha de ser una hora i quart abans el camp per poder fer un bon escalfament.

El Valls té un compromís amb l'USAP i pot ser que tinguin algun problema per venir al partit o que vinguin tard, ens estem intentant posar en contacte amb ells però de moment és impossible, tot i així nosaltres no podem ajornar més el partit i ens hem de presentar igual. Vinga Teixons, força i ànims que tots tenim moltes ganes de jugar! PIT I COLLONS!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

moooooooooooolt de moooooooooooonuuuuuuuuuuuu deee jugaaaaaaaar

Anònim ha dit...

partit USAP-MONPELIER es el compromis.

Anònim ha dit...

on juguem: a batet o a olot?

erik

Anònim ha dit...

juguem a olot, i al final el valls no vé, estem intentant de montarlo amb el santacoloma i sinò entre nosaltres fer un 13 o un 10 o el que sigui, per tant aquest cap de setmana hi ha partit igualment, només canvia el rival.

tots al camp

ortiga

Anònim ha dit...

USAP - Montpelier no és cap compromis, és un partit de l'USAP que en juguen un fotime cada temporada, el compromis és el Garrotxa - Valls que desde Olot hem agut de munt de canvis per poder-lo juga perfi, i si haguessim sapigut avans el vostre "compromis" haguessim organitzat una altres partit.
2 mesos sense jugar...2 mesos...

Que us vagi molt bé a Perpinya!

Creus

Anònim ha dit...

ja n'estic fart, que aquesta vegada no juguem perque aquests senyors volen anar a veure un partit de l'usap son ganes de tocar els collons.
cagum deu.

erik

Bandolers Rugby Farners ha dit...

Bon dia
Som els de Santa Coloma.
Ens ve una mica just. Però estem provant que individualment hi hagi gent que vingui.

Que vagi molt be

El nostre bloc
està una mica verd
http://bandolersrugbyfarners.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Bones Bandoler de Farners, esperem que poguem jugar i passar una bona tarda de rugbi. Nosaltres tenim moltes ganes de fer algun partit ja que amb aquesta lliga que ens ha tocat no hem pogut jugar gaire i suposu que a vosaltres també us aniria bé fer partits!

Esperem veuren dissapte!

Creus

Anònim ha dit...

no auriem pas dactualitzar laz noticia per la del sel?