dilluns, 28 de setembre de 2009

Acta de la Reunió del dia 26/09/2009

Tal i com es va acordar a la reunió del dissabte, es publica l'acte de dita reunió. El podeu trobar en format pdf clicant aquí (editat fer en Perni "Soci").

Per altre banda els problemes per arreglar l'enllaç amb el full de solicitut de socis funcionen temporalment, espero que durant la setmana pugui solucionar-ho. Tot i així tal i com vaig dir a la reunió, el dimecres portaré 3 fulls per cada jugador i si algú en nesecita més només cal que ho digui.

També recordo que ja han arribat les pilotes personalitzades del Garrotxa RC. Tothom que en vulgui només ha de demenar-ho amb en Ferran. En el cas de que no ser jugador, deixant un comentari aquí a la web ens posarem en contacte amb tu i t'en farem arribar una, recordem que el preu és de 15€.

De moment res més. Gracies a tots els que vareu assistir a la reunió, gracies a en perni també que s'ha currat molt l'acte!

Fins dimecres Teixonets!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment tot va malament i no es pot veure ni l'acte ni res... espero poder-ho arreglar aquest vespres d'alguna manera o altre!
aaaaiiii aquest ordinadors...

Creus

Anònim ha dit...

a creus e veritat, en javi que es hacker informàtic, va di que si necessitaves ajuda amb algu que li diguiesis, i que li pasesim el video de garrotxa tv, que sap com penjar-lo.

pit i collons.
Pallàs

Anònim ha dit...

Demà dimecres, a l'entrenament parlem del tema de la web i us passo les novetats amb l'Ajuntament d'Olot

JAVI