dilluns, 12 d’abril del 2010

CEU 28 - Garrotxa RC 29, una victoria per celebrar!

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC, amb el tercer lloc ja assegurat es va desplaçar fins Barcelona per jugar el penúltim partit de la lliga de tercera catalana, contra el CEU.

Els teixons van sortir amb molta empenta al camp i aviat van arribar els assajos, després d’unes quantes fases de davantera Javi Jimenez va acabar marcant quant tan sols es portaven uns 5 minuts jugats (0-5). Amb el primer assaig al sac els de La Garrotxa van baixar molt el seu ritme, algunes de les causes va ser la lesió del mig d’obertura Jordi Gimenez i el canvi de mig de melé que va deixar l’equip molt desorganitzat. Els del CEU va aprofitar aquest desordre per posar-se per davant el marcador amb dos assajos (10-5). Els teixons van reacció i amb una bona jugada a la línia Gillem Milian va anotar el segon assaig garrotxí, aquest va ser transformat, posant els teixons altre cop per davant (10-12). Abans dels descans, els barcelonins van tornar a trencar la línea de defensa del GRC i es tornaven a posar per davant al marcador al final d’una primera part molt ajustada (15-12).

La segona part l’emoció va continuar fins l’últim moment. El CEU va sortir molt fort, disposats a endur-se el partit i en pocs minut van agafar avantatge amb un nou assaig (20-12). Els teixons van reaccionar ràpid i la davantera va començar a treballar de valent, enllaçant varies fases i donant continuïtat al joc, aquest canvi de ritme va tardar poc a fer efecte i aviat van retallar distàncies amb un assaig, aquest cop de Jordi Pallàs (20-17). Els Barcelonins però van intentar sentenciar el partit primer anotant un assaig després de recuperar l’oval en una jugada desafortunada del Garrotxa RC dins la seva propi línia de 22 i pocs minuts després amb un cop de càstig xutat a pals (28-17). Els teixons necessitaven dos assajos per endur-se la victòria i en aquests moment va ser quant el teixó va treure les seves urpes i va començar a percutir amb ràbia la davantera del CEU, guanyant metre a metre amb “pick & go”’s, cops de càstig jugats a la mà, recuperant melés i sortint en curt, enllaçant llargues fases fins aconseguir anotar els dos assajos i la transformació que els feien falta, tots dos a càrrec del mig de melé Jordi Pallàs que va guiar la seva davantera fins a la victòria per tan sols un punt (28-29).

Era un partit en el que no ens jugàvem res però en el que hem demostrat que som capaços de tot, que el Garrotxa RC es capaç d’aixecar un partit contra un rival més que respectable amb unes condicions que no eren les millors, que es capaç de deixar-se la pell fins i tot en un partit completament intrascendental, simplement per orgull, per defensar el nostre club i totes les persones que creuen en ell i s’alegren de les nostres victòries.

Teixons! Una victòria per celebrar! Garroootxa PIT I COLLONS!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

gran cronica marc

Anònim ha dit...

Va ser un partit per recordar
JAVI

Anònim ha dit...

Va ser un partit per recordar

Anònim ha dit...

L'epica teixonera va surgir en els ultims minuts. Gran partit!!!!

D'un home sensa marca.

Anònim ha dit...

Gran partit! per mi, i suposo que per la majoria, aquest va ser el partit del dia, i no pas el Barça-Madrid...

PIT I COLLONS,

D'un home amb el peu blau...

Anònim ha dit...

Demà dimecres 14/04 a TV Olot emetran la crònica del partit: CEU 28 - Garrotxa RC 29, a les 14h, 20h i a les 22h

Anònim ha dit...

gran segona part teixons!!!!

menes, esguinç?
Recupera't aviat i res de reflexions estranyes.. xD

Fins divendres!

Oh lai la, la teixonera

Little