dimecres, 29 de setembre del 2010

IV Torneig de Rugby ciutat d'Olot

El passat dissabte es va celebrarà el IV Torneig Ciutat d’Olot de Rugby aquest any per complicacions amb calendari d’altres competicions es va disputar un únic partit contra Rugby Club Manresa. Aquest equip fa aprofitar per fer un “estage” el cap de setmana a la nostra comarca gaudint tot ells del nostre entorn, instal•lacions i gastronomia.

A primer hora de la tarda es va disputar el partit de rugby on el jugadors de Manresa van deixar el millor d’ells dins del camp, lluitant cada jugada amb la màxima intensitat. Això va fer que els teixons es concentressin al màxim amb la seva davantera per bloquejar qualsevol intent de penetració, frustrant el joc Manresà. Paral•lelament els tres quarts van poder posar a prova diferent jugades amb la recompensa de fer marques. Aquesta vegada el menys important es la victòria assolida per el Garrotxa RC.

Desprès de compartir el tercer temps, es va poder anar a celebrar un sopar al recinte firal on van assistir tots els jugadors, familiars i amics. La festa va finalitzar al Bar La Teixonera d’Olot.

Recordeu que aquest proper dissabte dia 28 el Garrotxa RC disputarà un amistós a Girona, aquesta vegada el equip amb el qual s’enfrontarà es el GEIEG que milita en la primera divisió catalana. Aquest partit servirà al teixons com a prova per veure el seu joc i la compenetració entre tots els seus jugador. També servirà com a prèvia per el pròxim inici de lliga que comença el pròxim 17 d’octubre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot apuntar un al club? Ni que sigui per entrenar i passar-s'ho bé

Anònim ha dit...

i tant que sí, dilluns, dimecres i divendres a les 20:00 començen els entrenaments fins a les 22:00 més o menys.

salut