dijous, 21 d’octubre del 2010

Cronica Vic - GRC

Aquest passat dissabte els teixons es van desplaçar fins a Vic per disputar el primer partit de la Lliga de Segona Catalana contra els Crancs, equip tradicional d’aquesta categoria que el Garrotxa RC ha aconseguit superar en tots els enfrontaments anteriors.
 
El partit va començar bé pels garrotxins, que amb molt pocs minuts jugats, Oscar Tubella va aprofitar una errada en la melé del Vic per recuperar l’oval i portar-lo fins a marca, obrint així el marcador (0-5).
Els locals però van saber reaccionar i després de molt empènyer dins al camp contrari van aconseguir anotar, empatant el marcador 5 a 5. Poc desprès Jordi Pallàs va recuperar l’avantatge al marcador amb una de les seves irrupcions a la línea, aquest assaig va ser transformat (5 – 12).
Els osonencs però no volien donar el partit per perdut i van començar a fer córrer i molt els teixons, amb canvis d’orientació a la línea i aprofitant els seus jugadors més ràpids. El GRC va aguantar l’estampida del rival fins a la mitja part.
 
La segona part va començar igual que la primera, amb una clara superioritat en el joc dels locals, que els va servir per anotar dos assajos i posar-se per davant en el marcador (15-12). Però quant semblava que tot estava perdut els teixons van començar a treure el seu joc típic en ells; fases curtes i contundents per desgastar el rival i avançar poc a poc fins a marca, i així va ser, després d’una llarga possessió finalment Javi Jiménez va tornar a posar els teixons per davant el marcador, amb un assaig transformant 15-19.
El final del partit va ser molt intens, ja que els de Vic ho provaven de totes maneres per aconseguir l’assaig, fins i tot en dues ocasions es van quedar a pocs metres. Tot i això els Teixons van aguantar fins al final, aconseguint la primera victòria en aquesta categoria.
 
El pròxim cap de setmana els teixons es desplaçaran fins a l’Hospitalet, on els espera un club curtit en mil batalles rugbistiques que de ven segur posarà les coses difícils als teixons.

2 comentaris:

Carles Martínez ha dit...

Partit complicat que ens fa començar bé la lliga, a veure de què som capaços dissabte!!!

Anònim ha dit...

jo diria que la sort tb hi va ajudar una mica...

Pirro