diumenge, 30 de gener de 2011

GARROTXA RC 17 - A VIC CRANCS 7


Aquest passat dissabte el Garrotxa Rugby Club començava la segona volta de la lliga, després de la victòria de la setmana anterior a domicili contra els Enginyers per 60-10 la moral estava molt alta i hi havia moltes ganes d’anar a per totes aquesta segona volta, tot i això el partit contra el Vic no es presentava fàcil, ja que tothom recordava l’ajustat resultat del partit d’anada i com va costar de guanyar.


Ja des de bon començament es va veure que seria un partit difícil, la pluja que havia caigut els dies anteriors havien deixat el camp impracticable, amb moltes zones negades que complicaven el joc, sobretot a la línia de tres quarts, alentint molt la velocitat del joc. Això va provocar un joc feixuc i brut que feia difícil guanyar metres tant a un equip com a l’altre, però sobretot per la banda dels Teixons que van ser qui va dominar en aquesta primera part empès per la força de la seva davantera. Això va fer que les marques tardessin a arribar i no va ser fins ben entrada la primera part quan després d’una bona jugada a la línea de tres quarts l’ala David llagostera va anotar la primera marca (5-0). Després d’aquesta marca l’equip es va relaxar fins al punt que en la jugada següent, un error col•lectiu del Garrotxa va permetre al Vic tornar-los la marca, transformant l’assaig i posar-se per davant (5-7). Tot i això, lluny de desinflar-se els garrotxins van tornar a entrar en el joc, i després d’una sèrie de “rucks” i molt de joc de davantera el primer centre Jordi Pallàs va tornar a anotar pels Teixons just abans de la mitja part (10-7). A la segona part, en part per l’estat del terreny de joc el joc es va anar embrutint més, va tornar a ploure complicant encara més l’estat del terreny de joc i el partit es va fer anar fent més pesat, als dos equips els costava avançar i es va recórrer als xuts en profunditat per tal d’intentar guanyar metres, tot i això el marcador només es va moure després d’una jugada individual de l’obertura del Garrotxa Viorel Danut, que va aconseguir plantar l’oval just sota pals. Després de la marca i la transformació del xut pals (17-7) va ser l’equip del Vic qui va apretar i portar l’iniciativa, acostant-se a la línia de marca del Garrotxa tot i que no van aconseguir anotar.


Partit dur i difícil que era molt important guanyar per començar bé la segona volta. La setmana que ve el Garrotxa RC torna a jugar a casa, aquesta vegada contra l’Hospitalet un rival que en el partit al seu camp van superar per molt als Garrotxins. Aquesta cop però ha de ser diferent juguem a casa on encara no hem sigut derrotats aquesta temporada i l’equip ha madurat des de llavors. Per això animem a tota l’afició a venir al camp el pròxim 5 de febrer a animar l’equip i apoiar-lo en el que serà uns dels partits més importants de la temporada.