diumenge, 8 de gener del 2012

Garrotxa 7 – Enginyers 12

Inici de la segona volta amb derrota ajustada contra els Enginyers en un partit molt igualat que els Teixons podien haver perdut de més punts però amb l’esforç i l’ajut del públic olotí van poder treure el primer punt extra defensiu de la temporada.

El partit començava igualat, amb lleuger domini dels Enginyers que els portava al minut 10 a tenir un cop de càstig, a un metre de la 22 garrotxina, que va anar a parar al pal de i que van recuperar els Teixons, sense poder arribar a treure de la seva 22 amb un xut buscant la banda. En la següent jugada els barcelonins van disposar d’una gran ocasió d’atac a la mà que els va portar a gairebé fer un assaig evitat dins la línia de marca pels Teixons. En la melé posterior, els Teixons, amb molta empenta van recuperar l’oval i van poder allunyar el perill.
Poc després es lesionava en Pallàs, que jugava de mig de melè amb una estrebada a la cuixa, això obligava a sortir en Ras.
Quan més bé jugaven els Teixons, i amb un xut buscant l’esquena de la defensa dels Enginyers, molt ben defensada pels del Poble Nou i que en el contraatac posterior van fer una excel·lent jugada que posava el 0 a 5 al marcador. La transformació posterior va sortir lleugerament desviada.
Els Teixons van continuar amb bon esperit i van arribar a la mitja part sense passar problemes en defensa, però també sense poder puntuar.
La segona part començava igual que la primera, amb lleuger domini dels Enginyers però sense portar massa perill a la línia de marca garrotxina i amb els Teixons defensant bé, però sense crear perill.
En una de les jugades d’atac dels Enginyers, sobrepassats els 20 minuts de la segona part, combinant bé el joc de davantera i la línia es van plantar dins la marca dels garrotxins i van posar el 0 a 10 al marcador, per després convertir la transformació i posar-se amb un perillós 0 a 12 pels garrotxins.
Malgrat la distància, els Teixons van seguir creient en les seves possibilitats i tot i perdre en Fales i en Pep al ressentir-se de dues lesions que porten tota la temporada arrossegant, van aconseguir apropar-se a la línia de 22 visitant i en una molt bona jugada de l’Òscar, que havia passat a jugar de 10, va enganyar amb un bon gest tècnic que anava cap a fora per entrar sense massa oposició fins sota pals i establir un encoratjador 5 a 12. En Menes va acabar d’arrodonir el resultat i va transformar el xut a pals que posava el 7 a 12 definitiu.
No obstant això, i malgrat l’empenta del públic, els Teixons no van tenir opció per tornar a anotar i en canvi, els Enginyers, van estar a punt de deixar sense premi del punt extra als Teixons, quan a l’última jugada van entrar fins a la línia de marca garrotxina i els Teixons de forma heroica van evitar que plantessin l’oval a la línia de marca i tot seguit l’àrbitre va donar per acabat el partit.
Aquest punt assolit pel bonus defensiu davant un dels equips més forts, aquest any en la lliga de segona, dóna moral als garrotxins per encarar aquesta segona volta, i si els respecten les lesions més del què els han importunat aquesta primera part de temporada poden aspirar a pujar posicions.
La setmana vinent desplaçament molt complicat al camp del segon de la lliga, el Cornellà.