dilluns, 27 de febrer del 2012

Garrotxa 34 – Vic 7

Important victòria dels Teixons de cara a la permanència a segona catalana.
Partit contra el darrer classificat que sempre ha causat molts problemes als Teixons (tot i que sempre han guanyat) que era molt important de cara a mantenir la segona catalana.
Tot i enfrontar el partit amb moltes baixes en llocs clau, els Teixons van sortir molt concentrats i en la primera oportunitat que van apropar-se a la 22 osonenca van aconseguir la marca gràcies a en Curba que va fer una marca a l’extrem després d’una obertura de pilota d’en Pallàs. La conversió, difícil no va pujar al marcador i així, el marcador reflectia un 5 a 0.
La resta de primera part, va ser un intercanvi de cops entre olotins i osonencs, sense cap dominador i que es va anar embrutant pel què fa al joc, amb rucks constants on hi havia molt cops de càstig, i tot i jugar primer contra 14 i després contra 13 els Teixons no van ser capaços de tornar a marcar.
A la mitja part, s’arribava amb un mínim avantatge pels Teixons per 5 a 0 i el Vic recuperava els 14 homes.
La segona part va començar amb els Teixons 100% concentrats i jugant ja contra 14, van ser capaços d’acostar-se a la 22 visitant i en un cop de càstig a 7 o 8 metres de la línia de marca, en Pallàs, que jugava d’obertura i va fer un gran partit, va aprofitar una badada defensiva per aconseguir la segona marca i posar el 10 a 0 que ell mateix no va poder convertir.
Aquesta marca va deixar tocats als Crancs de Vic, que van veure com poc després en una jugada de touche, els Teixons van muntar un maul que va fer que entressin fins a marca, posant l’oval a terra en Javi. Aquesta marca posava el 15 a 0. La transformació la va fallar en Pallàs.
Poc després els Teixons aprofitaven una bona jugada d’atac que culminava en Ferran assajant per quart cop que donava el punt extra als Teixons. En Pallàs no va transformar la marca escorada a l’esquerra.
Aquesta bona dinàmica va portar als Teixons a seguir jugant a l’atac, davant de la impotència del  Vic, que va provocar un parell de tanganes, un expulsat del Vic amb targeta vermella, i molts cops de càstig a banda i banda.
Aprofitant aquests cops de càstig, amb xuts profunds, seguretat en les touches i bona defensa, els Teixons es van tornar a posar dins la 22 visitant i després d’una melé que en Pallàs va jugar ràpid a l’ala, que va ser placat, però en Ras, de manera intel·ligent, va obrir de forma ràpida i va poder fer la cinquena marca que posava el 27 a 0.
Semblava que el partit estava acabat, però el Vic va treure el seu orgull, i aprofitant el desgast sofert pels olotins es va acostar a la línia de marca, tot i que els Teixons amb una gran defensa els van parar de forma repetida a tocar la línia de marca fins a poder tornar-los treure. Però en el segon intent, els osonencs van aconseguir una merescuda i lluitada marca que van transformar per posar el 27 a 7.
En la sortida del mig de camp, els Teixons van recuperar l’oval, i aprofitant les queixes repetides dels vigatans, l’àrbitre ca assenyalar una marca de càstig, que en Pallàs va transformar deixant el 34 a 7 final.
El següent partit, desplaçament difícil al camp del Parets.