diumenge, 18 de novembre del 2012

Castelldefels 42 - Garrotxa 10

Nova derrota del Garrotxa, aquest cop a camp contrari, contra un Castelldefels que va imposar el seu joc ràpid durant certes parts del partit i que li va servir per guanyar amb un resultat ampli, però patint davant d'uns Teixons que van millorant en el seu joc i que patint i esforçant-se com sempre arribaran a assolir millors resultats.
Sortida en tromba del Castelldefels, amb un joc molt ràpid, que va deixar descol·locats els garrotxins i amb 2 assajos en 8 minuts (un transformat) que deixaven el 12 a 0 en el marcador. Poc després, el Castelldefels va anotar un cop de càstig que deixava el 15 a 0. El bon joc local no trobava reacció en el conjunt olotí i feia que abans del minut 20 els de Castelldefels posava l'oval en la línia de marca per deixar el 20 a 0. A partir d'aquí els Teixons van començar a entrar en el partit i a mantenir la pilota, fent alguna jugada sorprenent, quan en la sortida de la darrera marca van jugar al tres quarts en lloc de la davantera i l'oval va acabar a menys de 5 metres de la línia de marca, tot i que va ser recuperada pels locals. Tot i així els Teixons en una jugada d'atac per davantera van acabar posant la pilota a dins de marca gràcies a en Suquet a falta de 8 minuts per la mitja part, que deixava el 20 a 5. Però just abans de la mitja part els locals encara van tenir temps de poder fer una darrera marca que deixava el resultat en la mitja part en un clar 25 a 5 a favor dels locals.
La segona part, amb molts canvis en els locals que els refrescava i un sol canvi per lesió d'en Fales en els Teixons va donar aire als locals per fer 2 marques en  12 minuts (una convertida) per posar el 35 a 5 en el marcador. A partir d'aquí els Teixons van agafar el control del partit portant l'oval prop de la línia de marca, per primer cop amb l'Ivan que va estar a punt de fer marca, abans de caure lesionat i substituït per en Carriel. El bon joc defensiu i ofensiu dels Teixons va superar els locals durant molts minuts fins que en una jugada molt llarga i treballada la davantera olotina per mans d'en Javi va fer el segon assaig que deixava el 35 a 10. Poc abans del final del partit i amb el partit controlat pels Teixons una gran jugada amb un xut buscant l'ala dels locals va aconseguir la darrera marca a falta de 5 minuts pel final del partit per deixar el partit en 40 a 10 i posteriorment deixar el 42 a 10 gràcies a la conversió a pals.
Els Teixons, malgrat les baixes i disposar només de 17 jugadors en plena forma i un altre tocat, i amb molts jugadors nous d'aquesta temporada, que comencen a agafar el ritme van millorant poc a poc i haurem de veure una millora important en pròximes jornades.