dilluns, 27 d’abril del 2009

Cracs Vic 20 - Garrotxa R.C. 28

Aquest diumenge els Teixons varem agafar el mític túnel de Bracons per anar fins a Vic a jugar un del partits més interessants de la temporada.
Al matí tot semblava anar malament, a Olot plovia amb molta força i com en moltes ocasions anàvem justos de jugadors. Un cop arribàrem a Vic, on encara no havia caigut ni una gota, era hora de començar a treballar.

El Garrotxa R.C. va sortir al camp amb els tretze jugadors justos, sense cap canvi, cosa que feia pensar que seria un partit molt difícil sobretot físicament, degut a l’exigència d’aquesta variant del rugbi, i així va ser.
Amb poc minuts jugats, els de la Garrotxa van aconseguir la seva primera marca amb la seva respectiva transformació (0 – 6). Aquesta va donar forces a tot l’equip i va fer veure que la victòria era més que possible. Els Teixons s’ho van creure i amb poques possessions van aconseguir dos assajos més amb una altre transformació (0 – 16). Tot i el bon resultat les coses es van començar a complicar, va arribar la tempesta que dificultava molt el joc a la mà, però les coses es van posar negres de veritat quan en una alliberació d’un tingut amb un joc subterrani brut per part del Vic va acabar amb una pica baralla i el talonador garrotxí Jordi Pallàs, autor de dos assajos, va ser expulsat amb vermella directa, decisió que el mateix col•legiat va reconèixer injusta al final del partit. Així doncs prop del minut 20 el Garrotxa R.C. es quedava amb 12 jugadors al camp. Tot i així els de la terra aspre no van baixar el cap i abans que s’acabés la primera part encara van anotar una altre assaig i la respectiva transformació, 0 – 22 al marcador. La mala sort però semblava que encara no s’hagués d’acabar i un dels pilars del Garrotxa R.C., l’Eric Bassiana, es va lesionar. Final de la primera part amb una avantatge de 22 punts però només 11 jugadors al camp. Es preveia una segona part duríssima si es volia aconseguir la victòria.

El segon període els garrotxins van sortir el camp amb una altre filosofia de joc, molt més conservadora, tant físicament com tàcticament, ja que aguantar els 40 minuts amb dos jugador menys no seria fàcil. Per sort els Teixons encara van poder augmentar la seva avantatge respecte els de la plana i només de començar es va anotar una altre assaigs amb una magnifica actuació de l’arrier garrotxí. Amb 28 punts de coixí era el moment de treballar amb defensa i tornar aplicar la contundència que es va aplicar a l’anterior partit contra un equip més fort que nosaltres. Però tothom és humà i els Crancs van anar desgastant la defensa fins que la van aconseguir trencar quan encara faltaven 17 minuts per el final del partit (4 – 28). Els Teixons van seguir treballant però els osonencs estaven molt més frescos físicament que els de La Garrotxa i van aconseguir tres assajos, dos d’ells transformat, (20 – 28).
L’alegria va esclatar entre els Teixons quan l’àrbitre va xiular el final del partit, s’havia aconseguit la primera victòria de rugbi XIII, amb un equip teòricament superior en el rugbi a XV, en un partit ple d’adversitats (fins i tot al final del partit, en un altre ball de bastons que va acabar amb un jugador del Vic expulsat i hagués pogut acabar pitjor ambdós equips.) que els Garrotxins van saber superar una a una fins aconseguir la victòria.

Mil felicitacions per tots els jugadors garrotxins que van venir a Vic, una gran victòria en un gran partit!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Nois,

Primerament sento penjar la cronica una miiiica tard, peró he tingut molta feina de l'uni i no he pogut avans.

Segonament fer un parell de comentaris que no he volgut fer a la cronica, un és que hem vaig sentir molt orgullos de pertanyer a un club amb gent tan lluitadora, treballadora i disposada a donara tot com els que vau venir a Vic,vaig sentir una gran felicitat al final de partit. Peró tambe men vaig emportar una gran desepció per els que no van venir i ens van deixar tirats a tots... no és el primer cop que passa i per mi ja no es mareixen cap confiança per part meva. Sincerament, ells s'ho van perdre

Moltes felicitat teixons, quan volem som un gran equip amb una gent extraordinaria, gracies a tots!

Creus

Anònim ha dit...

molt bona crònica marc. lu bo es fa esperar. i respecte als ke ens van deixar tirats.... no hi ha paraules. podiem haver perdut un altre cop per culpa d'aixo.
patetic senzillament patetic.
pit i collons garrotxa.
i perdó per no puderme aguantar, ser expulsat i deixau-se amb un menys.
Pallàs

Anònim ha dit...

Bonissima cronica!!!

Els que ens van deixar no es mereixen ni que perdem temps escriguent coses d'ells aquí, per culpa seva la majoria de nosaltres ahir i avui estarem rebentats i jo com a minim encara estic treient la llengua.
Els que vam venir vam demostrar que podem formar un gran equip i que podrem tirar endavant!!!

Merci a tots!!! PIT I COLLONS!!!

Pérez

Anònim ha dit...

quina gran feina que vam fer. malgrat totes les adversitats ningú pot amb nosaltres.
El dia que siguem 30 o 40 jugadors que creiem amb aquest projecte i després de cada partit ens sentim tan orgullosos de nosaltres mateixos i dels nostres companys com aquest diumenge, que tremolin els nostres rivals.

de puta mare teixons.

P.D: la crònica està de collons creus
P.D.2: tranquil pallàs, la pròxima vegada, si s'ho mereix, que l'àrbit no et vegi.

erik

Anònim ha dit...

Molt bona crònica Creus. I molt bon partit a tots als que van venir a donar la cara a Vic, aquí es demostra el compromís amb el club i el respecte cap als companys que si que hi van anar.

Moltes gràcies

Ortiga

Anònim ha dit...

Gracies Marc,la teva cronica,es l´enveja dels millors periodistes esportius.
Una vegada mes es comfirma,el potencial que tenim,i,podèm tenir de cara al nostre futur mes inmediat,sincerament,sou molt grans,i,ho serèm molt mes,podeu estar segurs,gracies teixons,per el vostre gran esforç,i,dedicacio.

Pit i collons.

Lluç

Anònim ha dit...

He canviat el resultat del partit que estava equivocat.

Ortiga

Anònim ha dit...

recordeu que aquest dissabte hi ha rugby rock!!

Per cert, avui hi ha entrenament al final?

Ortiga

Anònim ha dit...

No, hem decidit que no, hi divendres tampoc clar!

Com ho tens tema aligots?? Tenim molts problemes de gent.

Creus