dilluns, 11 de maig del 2009

Garrotxa R.C. 24 - BUC 50

Aquests dissabte el Garrotxa RC. es va enfrontar contra el BUC, un dels equips referents a Catalunya amb rugbi a XV i ja que han demostrat que en el XIII seran un dels equips a tenir en compte.

Els Teixons van sortir al camp amb un equip complert, amb bastants recanvis però conscients de la superioritat física i tècnica del rival, que tot i només haver disputat un partit de rugbi a XIII ja havia demostrat el seu potencial.
El partit va començar malament per els de la terra aspre, el BUC va aprofitar la desorientació del principi per anotar dues marqués. El Garrotxa RC jugava sense el seu talonador Jordi Pallàs, sancionat del partit contra el Vic, i el substituïa David Perez que per encara més mala sort per els Teixons es va lesionar al principi del partit. A partir d’aquí l’equip va quedar molt desorganitzat; en atac semblava que no se sabés de que fer de la pilota i en defensa es cometien cops de càstig als últims tinguts que aquestes alçades ja no s’haurien de cometre. Totes aquestes circumstancies van fer que el buc agafes una avantatge de 28 punts. Tot i la diferencia al marcador el Garrotxa no es va rendir i abans de que s’acabés la primer part va anotar un assaig, just abans dels xiulet de l’àrbitre el segona línia del garrotxa Aniol Banti (En Punxa) va tornar a entrar dins de la línia de marca però el col•legiat va considerar que no havia posat l’oval i l’assaig no va pujar al marcador.

A la segona part els de La Garrotxa van sortir disposats a donar-ho tot, i així va ser durant els primers minuts. Primer en Pitu, un dels pilar del Garrotxa RC, va anotar el segon assaig, rematant una bona jugada global. Pocs minuts més tard, una dels ales debutant dels teixons va aconseguir un altre assaig desprès d’un bon salt a la línia. Sorprenentment l’envestida dels locals encara no havia acabat i un altre pilar del Garrotxa RC, l’Alberto, es va estrenar i va anotar un altre assaigs per els Teixons posant el marcador 28 a 20 (4 assajos i 2 transformacions.). Després d’aquest assalt garrotxí els barcelonins no volien perdre el partit i es van tornar a posar les piles, a més, la desorganització i la falta de decisions rapides per part del Garrotxa va fer que el BUC acabés el partit amb un ruixat de marques deixant el marcador final molt a favor seu, tot i així en Jordi Marquez encara va anotar l’últim assaig per els Teixons deixant un marcador final de 24 a 50.

Al final de partit els jugador garrotxins no estaven descontents ja que s’havia plantat cara a un dels equips més fort de la lliga però per altre banda hi havia una sensació de que polint els petits detalls del rugbi a XIII i organitzant-nos millor al camp s’hagués pogut fer molt més mal. Ara els de La Garrotxa tenen dues setmanes per prepara l’últim partit de la lliga, un dels partit més interessants, el derbi gironí de XIII, contra un GEiEG que té bastant més experiència que el Garrotxa amb aquest esport, però com sempre els Teixons plantaran cara, segur que serà un partit molt bonic.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja esta aquí la cronica, i molt aviat... Teixons TV! Sera l'hostia!

Creus

Anònim ha dit...

bona crònica i bon partit!

que es aixo de teixons tv? jaja
putu iluminat! ja mola

ortiga

Anònim ha dit...

jaja, aixo et passa per no venir al Mirall després del partit!!!! Quan en Creus ho pengi flipareu!!!

Baldó

PD: el partit va ser impresionant, aiam si podem millorar de cares al GEIEG!!

Anònim ha dit...

Frases mitiques:

-Mama surtu a la tele!
-Julia, carinyu, has de tenir paciencia.
-Baldonejar: Acció noble d'expressar el dolor.

Entrevista amb un hombro...
Uiuiuiuii....

Teixons TV

Anònim ha dit...

Bon partit teixons!

A veure si treiem a la llum aviat això de teixons tv perquè pot ser molt ben parit.

Vinga,
entreno i gas

Little

Anònim ha dit...

Moltes ganes de veure Teixons TV, però moltes més ganes de anar a jugar contra el Geieg!!! Ens espera un dels millors partits de la temporada i l'oportunitat d'enfrontar-nos al TRAIDOR!!!
Es un partit per disfrutar i aprendre del rugby XIII!!!

Pit i collons Garrotxa

Anònim ha dit...

L´ultim programa de teleteixons,van
entrevistar un hombro,increible,espero,que el proper programa entrevisteu,a,en
Figus Horripilus,novell fitxatge
del GEiEG.

Un home.

Anònim ha dit...

Bones gent!

Us anuncio q ja he penjat el video del partit, avui mirare si el penjo al facebook, tb, de moment és al youtube, si algu el vol veure q posi aixo al barra del navegador
http://www.youtube.com/watch?v=WH8ZukDou2c.

Pirro.

Anònim ha dit...

Molt bé Pirro! un document més per Teixons TV la nova televisió esportiva!

Creus

Anònim ha dit...

molt bona pirro!!

ortiga

Anònim ha dit...

Impressionat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si som bons i tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

bebebebe nois be que cada nem millor
PIt i Collons

PALLÀS

Anònim ha dit...

Estaria be que el més aviat possible diguessiu l'hora del partit de la semtana k be contra el GEIEG.

Merci

Baldó

Anònim ha dit...

juguem a les 6 al camp del geieg. ja que en marc no hi ha maneres que u digui ni ke posi el video de teixons tv,ni conta enrera..... jejejeej. ai students students. no cal estudiar taaan, sempre s'acava aprovant. feeume poc cas.
aaa cuidar-se
i prepereu-se per planta cara als gironins.muaaaaaa
Pallàs