diumenge, 15 de novembre del 2009

Garrtoxa RC 56 - Calella 5

El Garrotxa RC va aconseguir aquest passat dissabte una còmode victòria enfront el Calella RC un equip desconegut pels garrotxins.

Els Teixons van sortir al camp molt motivats i amb moltes ganes d’endur-se la victòria i oblidar la passada derrota a Sant Boi, cosa que es va notar als primers minuts de partit. La davantera garrotxina va començar empenyent amb força, tant en les fases estàtiques, assegurant la majoria de les melés i de les touches, com en la fase dinàmica, protegint bé la pilota i guanyant metres amb fases curtes. Aquesta actitud aviat va donar els seus fruits quan al cap de pocs minuts d’haver començat el partit David Llagostera va anotar el primer assaig en una jugada a la línia. Els de Calella no sabien ben bé com treure els Teixons dels seu camp i començar a crear joc, cosa que els locals van aprofitar per anotar quatre assajos més a la primera part, el primer dels quals de Marc Creus seguit de Pau Port, Sergi Carreras i David Pérez. Amb el marcador molt a favor i el punt bonus ja al sac arribava la mitja part.

A la segona part els de la terra aspra van sortir a assegurar el resultat, sense complicar el joc, intentant jugar a camp contrari i tirant els cops de càstig a pals per anar aconseguint més marge al marcador. Dues jugades a la línia van donar dos assajos més a els de La Garrotxa un de Arnau Nart i un últim de Jordi Creus, que graciés el seu peu i aquest assaig va anotar un total de 24 punts pel seu equip. Abans d’acabar però la línia del Calella RC van aconseguir trencar la defensa local i anotar l’assaig d’honor deixant un resultat final de 56 a 5.

Els Teixons acaben la jornada amb un bon gust de boca, es va jugar un bon partit on es va veure que l’equip comença a quallar i que jugant amb aquesta actitud es poden aconseguir molt bons resultats.
Ara cal pensar en la pròxima jornada en la que el Garrotxa rep el Sitges RC a casa, un equip que es preveu difícil on caldrà treballar fort i donar-ho tot al camp.

Al XV inicial: Alberto Gonzalez, Sergi Carreras, Màrquez, Xavier Jimenez, Marc Baldó, David Perez, Guillem Banti, Marc Creus, Oscar Tubella, Jordi Creus, Guillem Milian, Jordi Gimenez, Pau Port, David Llagostera i Arnau Nart.