diumenge, 8 de novembre del 2009

UES 65 - Garrotxa RC 10

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a les terres del Llobregat per enfrontar-se a la Unió Esportiva Santboiana, un dels clubs més importants de Catalunya, l’únic que té equip a divisió d’honor amb una llarga historia al món del rugbi.
Tot i jugar amb el tercer equip se sabia que seria un partit molt difícil contra un grup amb molta més experiència que els joves Teixons, amb jugador que fins la temporada passada jugaven al primer equip com a professionals del rugbi.

Totes les hipòtesis es va confirmar només començar el partit, l’UES sortia al camp amb un equip amb molta veterania i experiència a la davantera i amb jugadors d’una molt alta qualitat tècnica a la línia dels tres quart. Així doncs amb pocs minuts els de Sant Boi ja havien anotat el primer assaig, amb la respectiva transformació, seguit d’un xut de drop, possat al marcador 10 a 0. Els garrotxins van tenir l’oportunitat d’obrir el marcador amb un cop de càstig que Jordi Creus passà entre els pals. (10-3). A partir d’aquí el partit es va enfosquir pels de la terra aspre, el Sant Boi va començar a imposar la seva llei, molta contundència i veterania a la davantera amb continues accions que pràcticament traspassaven el límit del joc net, provocant els jugador garrotxins a cometre molts errors, les seguides provocacions i joc subterrani van marcar de prop la davantera del Garrotxa RC que en cap moment va entrar dins al seu rol. A la línia dels tres quart les coses no van anar diferent, la gran superioritat tècnica del rival i la forta pressió en defensa no va permetre als Teixons desplegar el seu millor joc. Amb aquestes condicions els Santboians van anotar un ruixat d’assajos fins arribar al 60 – 3. Tot i així la insistència dels garrotxins va donar els seus fruit i a finals de la segona part Sergi Carreras va anotar la marca d’honor per el seu equip, que Jordi Creus torna a transformar. El resultat final 65-10.

Al cap i a la fi el resultat és el de menys, el Garrotxa RC es va defensar correctament davant un equip superior en tots els aspectes, que els i va ensenyar la millor i la pitjo part del rugbi, un gran joc acompanyat d’accions poc correctes dins aquest esport.
Ara ja només cal pensar en el pròxim partit en el que el Garrotxa RC rep el Calella, un equip desconegut en el que el resultat serà molt important de cara a la lliga.

Al XV incial: Albert Berga, Sergi Carreres, Ramon Pijuan, Gerard Feixas, Marc Baldó, David Perez, Guillem Banti, Aniol Banti, Oscar Tubella, Jordi Creus, Guillem Milian, Jordi Gimenez, Pau Port, David Llagostera, Arnau Nart.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé creus, vist des de fora crec que ha estat el millor partit que hem fet fins ara malgrat que cada error que vàrem cometrer el van saber aprofitar.

Aquest partit a casa serà molt diferent

Ortiga

Anònim ha dit...

Boníssima crònica! Ara a pensar amb el Calella, i a veure si algun dia el St Boi veu que l'equip que sempre ha tingut a tercera hauria de plantejar-se de pujar i deixar en pau els equips petits que volen aprendre a jugar a rugbi!

Anims Teixons!!!
Pérez

Anònim ha dit...

Penso,que el Sant Boi de cara,als
objectius,que el Garrotxa es proposa,no conte, p´el que fà,a poder pujar de categoria.
Força teixons.

Lluç

Anònim ha dit...

molt bona crònica i molt bon partit. em de pensar que aquest partit nomes era per ficar una mica els peus a terra. la tornada estic segur que sera diferent. a i si escolteu radio olot cap a un quart de dues menus cinc o un quart menus cinc de 8, hi ha entrevista. aiam que us semble. te robat algunes paraules creus.
Pit i collons.
Pallàs

Anònim ha dit...

Pels que estem fora d'Olot i no podem escoltar la radio, podrieu penjar l'entrevista si es possible, o una transcripció. I si no ja ens explicareu que ha dit en Pallaman, Gracies!

Galtaman

Anònim ha dit...

"Play hard, but play fair, sanboi"
en el fons va ser un bon partit, crec que tots vam aprendre moltes coses.

Little

Anònim ha dit...

Com NO s'ha d'estar en un camp de rugby!

Anònim ha dit...

Moltes gracies nois!

M'agradaria dir un parell de coses que no vaig poder dir a la cronica perque poder son opions personals i no sonen del tot bé.

Primerament vaig acabar una mica dolgot del partit en veure l'actitud d'alguns jugadors del St boi, diuen que s'ho pasen bé jugant a rugby pero donava la sensació que s'ho passaven bé humiliant al contrari aprofitan-se de la seva experiencia. Segonament el que no em va agradar gens és l'actitud d'alguns jugadors envers l'arbitre, se li van pujar a caball dels del primer minut i semblava que pitesin ells el partit amb els seus comentaris, totalment prohivits per alguns arbits envers alguns equip.

No se, m'esperava alguna altre coses de l'equip pioner a catalunya i que en teoria ha de donar exemple als altre club...

Creus