dimarts, 18 de gener del 2011

CEU-Badalona 5 - GRC 34

Aquest passat dissabte les Teixons es van desplaçar fins a Barcelona per disputar el penúltim partit de la lliga de segona catalana contra el CEU-Badalona, un dels equips cues de la categoria i amb una plantilla molt debilitada.

Els Teixons es van desplaçar fins al camp del CEU amb un equip de circumstàncies, amb moltes baixes, sobre tot a la línia de tres quarts amb absències rellevants com la dels dos mitjos. Més dramàtica, però, era la situació del CEU-Badalona, que es plantava al camp amb dos jugadors menys per falta de plantilla. Totes aquestes circumstàncies van fer que el partit sigues un pur tràmit pels dos equips, que van fer un rugbi més aviat pobre.

Amb una excessiva superioritat a la davantera els de la terra aspre van sentenciar el partit ven aviat, i amb només 10 minuts de joc ja anaven per davant al marcador per 14 punts (14-0) amb assajos de Sergi Carreras i Guillem Banti. A partir d'aquest punt els Badalonins van començar a oposar resistència i no va ser fins a finals de la primera part quan Javi Jimenez va tornar a ampliar la diferencia al lluminós (19-0).

La segona part va començar amb un assaig dels locals (19-5), que feien reaccionar els teixons, però ben aviat el desànim i el cansament fisic i mental del CEU va acabar amb tota esperança i tres assajos de Pallàs van deixar un marcador final de 34 a 5.

La setmana que vinent toca contra el CNP Enginyers, l’últim partit de la primera volta contra un dels cuers també. A partir d’aquí, caldrà tornar-se a posar les piles i preparar-se per rebre a casa els tres forts de la categoria i un Vic amb molta ganes.