dijous, 27 de gener del 2011

Garrotxa RC 60 - CNPN Enginyers 10

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va disputar el seu últim de la primera volta contra el CNP Enginyers, un equip que va començar la lliga amb mal resultat i que últimament ha estat millorant molt hi ha aconseguit escalar posicions.

Els teixons tenien ganes de treure’s l’espina del partit a Badalona, que tot hi la victòria va ser un mal partit. El GRC va sortir al camp amb molta empenta, desplagant un molt bon joc, mantenint la possessió de la pilota sense pràcticament deixar jugar els visitants i amb molt bones jugades a la línia de tres quarts que ben aviat van donar els seus fruits amb una marca espectacular, on varen intervenir bona part de l’equip teixó i finalment que finalment Joel Moreno va plantar l’oval. El Garrotxa RC va seguir així tota la primera part i va aconseguir anotar per part d’en Joël Moreno, Carles Martinez, Arnau Nart, David Llagostera i Jordi Pallàs.

Els visitants però tampoc van deixar escapar les oportunitats que els van deixar els Teixons, i en una també en una bona jugada a la línia van anotar el seu primer assaig del partit.

La segona part els locals van sortir més relaxat al camp, amb un partit ja molt encaminat, i no es va tornar a veure el bon joc del primer període i l’enfrontament es va anivellar una mica. Els teixons va aprofitar per fer alguns canvis per tal de donar minuts a tota la plantilla, tot hi així el GRC va seguir imposant la seva superioritat i va anotar mes assajos per part de Guillem Banti, Viroel Danut deixant un marcador final de 60 a 10.

Els Teixons acaben la primera volta amb un gran partit, un dels millor que s’ha pogut veure aquesta temporada, amb un gran joc a la línia de tres quart, acompanyat per molt bones accions a la davantera, que finalment comença ha arribar als “apoyos” i que segueix perden les pilotes justes.

Felicitar a tota la plantilla i cos tècnic pel gran partit i per la bona primera volta. A seguir així de cara la segona, que comença la etapa difícil de la lliga, primerament rebent el Vic i l’Hospitalet a casa, dos enfrontaments que de ben segur ens faran vibrar amb uns Teixons que quant juguen a casa la cosa pinta molt bé.