dilluns, 25 de gener del 2010

Garrotxa R.C. 26 - Reus R.C. 5

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre el casa el Reus RC, els teixons venien tocats de la última derrota patida a barcelona i amb moltes ganes de tornar a demostrar que era un dels equip a tenir en compte en aquesta lliga de tercera catalana.

Els teixons van sortir al camp amb molta concentració, disposat a donar-ho tot des del primer minut i les coses ben aviat van començar anar be. Després d’una bona escapada, Jordi Gimenez va acabar donant la pilota a Sergi Carreres a poc metres de marca i fou ell qui anotar el primer assaig pels Garrotxins (5 -0), aquest no fou transformat. Minuts després la davantera local va recuperar una melé dins al camp dels Reusencs i Jordi Pallàs va aprofitar per fer una de les seves escapades i portar la pilota fins assaig, aquest sí que fou transformat (12-0). Després d’aquesta jugada els teixons van patir un contra temps, mateix Pallas, el mig de melé del seu equip va tindre que ser substituït per una lesió i entrà Aniol Ras. Aquest canvi provocar una mica de descontrol a la davantera duran als primer minut però ràpidament es van arreglar les coses. Abans d’acabar la mitja part dos assajos per cada equip, el primer pels garrotxins, de David Llagostera, després d’una vistosa jugada la línia (19-0). Pocs minuts després els de Reus no volien llençar la tovallola i van anotar abans de que finalitzes la primera part (19 – 5).

A la segona part, el partit es tornà més travat, els Garrotxins van tenir molta possessió i no van para de atacar amb contundència al rival però alguns errors a poca metres de marca van fer que no s’acabés de consolidar cap assaig fins als últims minuts, quan altre cop l’ala dels teixons David Llagostera anotava just sota pal donant així el bonus i el resultat final al Garrotxa RC (26 – 5).

Els teixons tornen a desplegar un bon joc. Cal destacar la millora a la línia dels tres quarts que va defensar amb bona actitud, jugant compenetrada i amb pocs errors de mans.Ara el Garrotxa RC té una setmana de descans en la que se seguirà treballant per millorar. El pròxim partit serà al camp del GEiEG, amb la tornada del derbi gironí.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduardo Sacristan, Jose Marquez, Marc Baldo, Ramon Pijuan, Sergi Carreras, Eric Bassiana, Marc Creus, Jordi Pallàs, Jordi Gimenez, Gillem Milian, Pau Port, Cristian Suqué, David Llagostera i Arnau Nart.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bon partit garrotxa!

Ortiga

Anònim ha dit...

Gran partit un altre cop! Cada cop mes orgullos de forma part d'aquest equip!

Carles Martínez ha dit...

Felicitats, bon resultat i a seguir sumant!!!