diumenge, 10 de gener del 2010

Martorell RC 22 - Garrotxa RC 46

El Garrotxa RC es va desplaçar, aquest passat dissabte fins a Martorell per disputar l’últim partit de la primera volta de la lliga de tercera catalana.
Desprès del llarg temps sense jugar i el fort fred que ha fet aquest últims dies es presentava un partit molt dur.

Els Teixons van sortir el camp una mica descol•locats, cosa poc habitual aquesta temporada. Els primer minuts van ser un intercanvi constant de marques, fent que el partit fos molt tens i animat. Primer van anotar els garrotxins, amb una escapada de Jordi Gimenez quan encara es portaven molt pocs minuts jugats, els de Martorell però van reaccionar ràpid i van anotar a la següent jugada, al cap de pocs minuts Arnau Nart tornar anotar pels teixons i el Martorell tornaren a contestar. Gracies a les transformacions fou el Garrotxa RC el beneficiat d’aquest primer intercanvi d’impressions, (10 – 14). Abans d’acabar la primera part Jordi Pallàs anotar una altres assaig donant una mica més d’avantatge al seu equip (10-19). La quantitat de cops de càstig xiulats pel col•legiat, alguns més que dubtosos, van fer que els teixons no poguessin acabar de desenvolupar el seu joc i el que havia començat com un partit molt vistós i animat es va convertir en un partit molt travat amb molt poca continuïtat en el joc.

La segona part les coses van canviar a favor dels de la Terra aspres, Marc Creus fou el primer en anotar en el segon temps, amb una sortida de melé. Els de Martorell però no volien tirar la tovallola i van tornar a contestar aquest assaig (17 – 24). A partir d’aquí el partit va canviar, els davanters garrotxins empenyien amb força i no van cometre tants cops de càstig com a la primera part. Aquesta millora en el joc va fer que s’anotessin 3 assajos seguits, primer de Pallàs, seguit d’Aniol Banti ,després d’un bon maul de la davantera, i finalment Jordi Gimenez. El Martorell només va poder respondre amb un assaig a falta de 10 minuts per el final (22 -41). Per rematar la feina el l’ala garrotxí Sergi Carreres va anotar ja amb el cronometre fora de temps, deixant un resultat final de 22 – 46.

Els teixons acaben aquesta primera volta amb uns resultats esplèndids, havent perdut només un partit i havent-ne guanyat vuit. El que a principi de temporada es veia com un objectiu difícil cada cop es veu més a prop.
La setmana vinent els teixons afrontaran un dels partit més decisiu d’aquesta temporada contra l’ARPN, un dels equips més forts d’aquesta lliga, amb una gran tècnica individual, sobre tot a la línia dels tres quarts. Ara més que mai caldrà treballar de valent per intentar tornar a guanyar els del Poble Nou i aconseguir la tan valorada segona posició que els col•locaria amb moltes opcions de l’ascens.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduardo Sacristan, Jose Marquez, Marc Baldò, Ramon Pijuan, Cristian Suquè, Aniol Banti, Marc Creus, Jordi Pallàs, Pau Port, Guilliem Milian, Jordi Guimenez, Andreu Bastons, Aniol Ras i Arnau Nart.

Anims Teixons! Junts ho aconseguirem!!

PIT I COLLONS!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei nois, se que no he apuntat exactement com van anar les marques del nostre equip però es que no recordu gairebé qui les va fer! Ho sento si m'he deixat algú... Intentaré que no es torni a repetir!

Creus

Unknown ha dit...

falta una marca del guillem alies ballarina al final de la primera part. Resultat final 22-51 si no mekivocat...

venga venga k ja i som!

Anònim ha dit...

Molt bona cronica i molt bon partit felicitats a tots teixons! Ara ja nomes a pensar am la setmana k ve un partit molt dur i molt decisiu pel k fa a la lliga!
A seguir aixi

Pérez

Carles Martínez ha dit...

Si senyor, molt bona victòria!!! Seguiu així!

Anònim ha dit...

Molt bé nanus, ara a seguir treballant que la setmana que vé tenim un partit molt dur.

Ortiga

Anònim ha dit...

Gran partit!!

Pero a la pagina web de la federació diu que em quedat 22-5, i a la classificació diu que em perdut 2 partits!!!

Galtaman

Anònim ha dit...

Avui a TV Olot emetran la crònica del partit: Martorell RC 22 - Garrotxa RC 51 , a les 14h, 20h i a les 22h

Anònim ha dit...

a la federacio san ekivocat. s'han deixat el 1 del final de 22-51 i els hi haa kdat 22-5 i lan comptat com si nosaltres laguessim perdut. no ens han contat els punts