dijous, 28 d’octubre del 2010

CR Hospitalet 49 - Garrotxa RC 3

Aquest passat diumenge el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Barcelona per disputar un dels partit més complicat de la primera volta, contra l’Hospitalet, un dels equips més dur de la lliga.

Els teixons van sortir al camp amb força absències amb la línia de tres quarts d’aquesta manera es pronosticava un gran dèficit de joc, però això no excusa per a mala primera part del Garrotxa RC, amb excepció del primer quart d’hora, on els de la Garrotxa van poder aguantar les diferents envestides del equip rival que aviat es van posar al capdavant del marcador. El teixons van jugar un rugbi, sense concentració ni en atac ni en defensa i sense poder desplegar un joc clar en cap moment. Mentrestant L’Hospitalet , aprofitant-se del mal joc dels teixons anotaren dos assajos, ambdós per la línia de tres quarts, un dels seus punt més forts i alhora el més feble dels teixons. Tot i el cop rebut per part dels locals els del Garrotxa RC no van deixar de lluitar per acabar la primera part (17 -3).

Amb el marcador en advers els teixons van sortir al camp disposat a en dur-se la victòria. Aquesta motivació va fer que milloressin el seu joc, les melés eren clares per el Teixons però la superioritat del locals amb el seu joc desplegat era perfecte. Després d’una jugada errònia per part del teixons, es castigat un dels seus jugadors a sota de pals (expulsat 10 minuts) aquesta superioritat numèrica i amb l’afegit dels errors en els ruck, van propiciar que l’Hospitalet transformes tres marques de forma consecutiva.

El Garrotxa RC perd el seu primer partit fora de casa, en un partit que ja es preveia molt difícil. Ara només cal pensar en el pròxim partit quan els garrotxins rebran a casa d’aquí quinze dies el Rugby Parets.

Ara més que mai PIT I COLLONS COMPANYS!!

3 comentaris:

Emilio ha dit...

Perdonad que me inmiscuya, pero creo que como ya comenté con un compañero vuestro, no quisisteis jugar a nada, regalasteis la pelota con excesivas patadas, sin desmerecer al Hospitalet.

Un saludo,Emilio ( el arbitro).

Anònim ha dit...

crec q també s'ha de tenir en compte q jugavem amb una linia de tres quarts molt precaria, tot i això no es excusa. Hem de millorar molt!

Per cert molt xulo el canvi de look de pa pagina.

Pirro.

Carles Martínez ha dit...

Copieu l'enllaç i a veure si n'aprenem:
http://www.tourte.org/video-essai-de-95m-de-clermont-contre-stade-francais-15525.html
És impressionant!!!