dijous, 18 de novembre del 2010

APRN 52 - Garrotxa RC 0

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Barcelona per disputar el partit contra ARPN (Poble nou), primer classificat provisional de la segona Catalana i ferm aspirant al ascens a primera divisió catalana.
Els teixons van sortir al camp amb força absències tant amb la línia de tres quarts, com a la davantera d’aquesta manera es pronosticava un gran dèficit de joc. Aquest anys les lesions estan passant factura al nostre equip.
Totes les hipòtesis es va confirmar només començar el partit, l’APRN sortia al camp amb un equip amb molta veterania i experiència a la davantera i amb jugadors amb molta tècnica a la línia dels tres quart. Així doncs amb pocs minuts del començament els de APRN ja havien anotat el primer assaig.
Els del Poble Nou va començar a imposar la seva llei, molta contundència i veterania a la davantera amb continues accions provocant els jugador garrotxins a cometre molts errors, i a partir d’aquí el partit es va enfosquir pels de la terra aspre.
A la línia dels tres quart les coses no van anar diferent que en el últim desplaçament , la gran superioritat tècnica del rival i la forta pressió en defensa no va permetre als Teixons desplegar el seu joc.

Ara ja només cal pensar en el pròxim partit en el que el Garrotxa RC rep el Alella aquest dissabte dia 20 a les 16h, un equip desconegut en el que el resultat serà molt important de cara a la lliga.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduardo Sacristan, Jose Marquez, Javi Jimenez, Jordi Marquez, Guillem Banti, Sergi Carreras, Marc Baldo, Oscar Tubella, Viroel Danut Hojbota, Jordi Pallas, Joel Moreno, Carles Martinez,,Jordi Jorda i Arnau Nart. Canvi a la segona part: Eric Basiana