dilluns, 22 de novembre del 2010

GRC 22 - Alella RC 9

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va disputar el seu segon partit de lliga a casa, amb moltes ganes de treure’s l’espina de l’ARPN.

El rival era completament desconegut pels Garrotxins, l’Alella RC, que les úniques referències que es tenien d’ells eren el resultats obtinguts aquesta temporada.


El partit va començar amb molta intensitat i els dos equips es van mostrar molt igualats duran tota la primera part. Els Teixons ho varen intentar per totes bandes durant una bona estona, primer amb fases curtes per la davantera, després amb alguna jugada a la línia però la contundent defensa rival feia pensar que seria molt difícil anotar. Finalment ,després de molt intentar-ho, va arribar un assaig molt bonic dels garrotxins, on van participar tant davanters com tres quart i que amb la col·laboració de gairebé tot l’equip fou Jordi Pallàs qui plantar l’oval a marca. Els de visitants però no es van rendir i després de molt intentar assajar, sense èxit, varen optar per transformar dos cops de càstig a pals, per tal d’apropar-se els garrotxins abans de la mitja part (7-6).

La segona part va ser molt intensa, primer els d’Alella es posaven per davant al marcador amb un altre xut a pals (7-9), però els Teixons van respondre ràpid i Pau Port aprofitant-se d’una errada del rival va anotar un assaig que tornava a posar els locals davant (14-9). Més tard, Dani va ampliar la distàncies amb un drop espectacular sobre la línia de 22, que posava els del GRC a més d’un assaig d’avantatge (17-9). Finalment, prop del xiulet final, Jordi Pallàs va sacar ràpid un cop de càstig que va agafar desprevinguts els visitants i va tancar un marcador de 22 a 9 i un gran partit del Garrotxa RC, que sembla que mica en mica va agafant un molt bon ritme de joc.

La setmana que ve cap a Sant Boi falta gent, a veure amb que ens sorprèn aquest any l’etern rival.

Finalment, i com apunt personal m’agradaria dedicar aquest crònica al meu germà en Jordi Creus, que ens va anunciar que definitivament s’apartava del terreny de joc com a jugador però que de ven segur que seguirà dins al mon del rugbi per molts anys.

PIT I COLLONS GARROTXA!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ehh ,no era q el san boi venia?

Anònim ha dit...

alberto..

Anònim ha dit...

No, juguem al Baldiri Aleu el dissabte a 2 quarts de 7.

Anònim ha dit...

vinga va, a tope. aquest any els hem de guanyar!