dissabte, 4 de desembre del 2010

UES 73 - Garrotxa RC 3

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a les terres del Llobregat per enfrontar-se a la Unió Esportiva Santboiana, un dels clubs més importants de Catalunya, l’únic que té equip a divisió d’honor amb una llarga historia al món del rugbi. Tot i jugar amb el tercer equip se sabia que seria un partit molt difícil contra un grup amb molta més experiència que els joves Teixons, amb alguns jugador que fins la temporada passada jugaven al primer equip com a professionals del rugbi.

Totes les hipòtesis es va confirmar només començar el partit, l’UES sortia al camp amb un equip amb molta veterania i experiència a la davantera i amb jugadors d’una molt alta qualitat tècnica a la línia dels tres quart. Així doncs amb pocs minuts els de Sant Boi ja havien anotat el primer assaig, amb la respectiva transformació. A partir d’aquí el partit es va enfosquir pels de la terra aspre, el Sant Boi va començar a imposar la seva llei, molta contundència i veterania a la davantera amb continues accions, provocant els jugador garrotxins a cometre molts errors. A la línia dels tres quart les coses no van anar diferent, la gran superioritat tècnica del rival i la forta pressió en defensa no va permetre als Teixons desplegar el seu joc. Amb aquestes condicions els Santboians van anotar un ruixat d’assajos fins arribar al 73 – 0. Tot i així la insistència dels garrotxins va donar els seus fruit al l’ultima jugada del partit amb un xut a pals per el nostre “arrier” Arnau Nart que va anotar la marca d’honor per el seu equip. El resultat final 73-3

Ara ja només cal pensar en el pròxim partit en el que el Garrotxa RC rep el Cornellà RC, un equip desconegut en el que el resultat serà molt important per poder capgirar l’ànim i compromís de tots el jugadors amb aquest equip.