dilluns, 21 de febrer del 2011

CR Parets 24 - Garrotxa RC 0

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar al Vallès Oriental per disputar el tercer partit de la segona volta contra un rival molt directe en la classificació, el Rugby Club Parets del Vallès, tercer classificat de la segona catalana empatat a punts amb el Garrotxa RC.
El partit es preveia difícil ja que les lesions de les darreres setmanes condicionaven molt l’equip, debilitant posicions importants sobretot a la línia de tres quarts. Això va fer que el Garrotxa es desplacés amb un equip molt just, 17 jugadors en total, amb molts jugadors jugant en llocs que no eren els habituals.
Totes aquestes circumstàncies, sumades al fet que els garrotxins van sortir poc motivats i molt a veure que passava es van fer notar en el partit, fent que l’equip local fos en tot moment molt superior als garrotxins. Així durant els 15 primers minuts, tot i una expulsió local els del Vallès ja havien aconseguit dues marques, transformant la segona ( 12 – 0 ), després del desconcert inicial, els Teixons van recuperar un cert ordre dins el camp, apretant l’equip local i portant el joc al camp del Parets, poden inclús marcar en una jugada després d’una melé a 5 metres de la línia de marca.
La segona part però va tornar a ser dominada clarament per l’equip del Parets, els garrotxins tenien poc la pilota i quan la tenien la perdien amb facilitat, d’aquesta manera l’equip local es va anar imposant i va aconseguir fer dues marques més, arribant al resultat final de 24-0.
Un partit difícil que ha acabat amb un resultat dolorós, tot i això aquesta derrota ha de servir també perquè l’equip agafi més compromís i per veure que cal més esforç i compromís per enfrontar-nos amb èxit als equips de la part alta de la classificació.
La setmana que ve l’equip torna a jugar a casa, on encara resta in batut, tot i que ho farà en un partit que a priori es presenta molt difícil contra el líder de la segona catalana, l’ARPN, un equip d’un gran nivell i que serà complicat batre. Per això animem una vegada més a tots els seguidors a venir el pròxim dissabte 26 de febrer al camp a animar als Teixons, en el que serà, de ben segur, un dels grans partits d’aquesta temporada.
SOM-HI TEIXONS, A CASA NO PODEM PERDRE!!!!