dimarts, 1 de març de 2011

Garrotxa RC 10 – AR Poble Nou 64Aquest passat dissabte el Garrotxa Rc es enfrontar a l’Associació de Rugby Poble Nou en el partit corresponent a la 13 jornada de lliga.
El partit es preveia difícil ja que el rival era el líder de la categoria, només ha perdut un partit fins ara i acostuma a guanyar els partits amb amplis avantatges. Tot i això els garrotxins estaven disposats a plantar cara i evitar que es repetissin els errors que van marcar el partit d’anada.
El partit no va començar malament pels garrotxins que van encarar l’inici molt motivats i disposats a fer front a un equip que ja des de els primers minuts es va mostrar molt superior. Així tot i l’avantatge inicial aconseguit pels barcelonins amb dues marques 14-0, els teixons van recuperar el lloc al camp i van aconseguir reduir distàncies per mitjà d’Oscar Tubella, 14-5, després l’aquesta marca l’equip va continuar apretant i podia haver tornat a marcar abans de la mitja part, no obstant en error de col·locació dels locals van ser el poble Nou qui va aconseguir anotar, anant al descans amb un còmode 21-5.
Als pocs minuts d’iniciada la segona part el poble Nou va tornar a marcar situant el marcador a 28-5, tot i això els de la Garrotxa van reaccionar i immediatament després una jugada per la banda de Jordi Pallàs va permetre l’ala David Llagostera transformar el segon assaig dels garrotxins. 28-10.
A partir d’aquest moment però, el partit va passar a ser un monòleg dels barcelonins que aprofitant disposar de molts reserves, van començar a treure jugadors frescos que aprofitant que els garrotxins estaven exhausts van destrossar la defensa del Garrotxa. En els últims minuts els jugadors del Poble Nou van entrar per on volien anotant fins a 6 marques en 20 minuts.
Resultat molt dolorós, cert que durant la primera part l’equip va donar la cara, tot i això, no queda sinó netejar la imatge dels Teixons la setmana que ve al camp de l’Alella. Un equip que tot i ocupar estar situat a la part baixa de la taula va portar molts problemes als garrotxins en partit d’anada i amb el que s’haurà d’anar molt en compte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

he vist q el partit de l'Alella es juga el diumenge a les 11, és correcte?? més q res pq si es sap el dia que es juga ens podem organitzar millor.

Pirru