dimarts, 29 de març del 2011

Garrotxa Rc 14 – UE Santboiana 53

Aquest passat dissabte desprès del dues setmanes apartats del camp els Teixons van reprendre la lliga de segona catalana contra l’UES “C” un equip mític, format per veterans de les primeres categories del Sant Boi. El GRC va sortir el camp amb molta empenta, amb ganes de fer alguna cosa davant un dels equips potents de la categoria, però als pocs minuts de joc ja havien encaixat el primer assaig (0-7). Els locals van tardar ben poc a reaccionar i després d’una bona jugada a la línea el centre i capità Jordi Pallàs va anotar el primer assaig pels Teixons (7-7), que veien que era possible fer un bon paper. Tot i l’empenta dels garrotxins els de Sant Boi ben aviat van començar a imposar la seva llei, molta continuïtat a la línea de tres quarts i fases molt llargues d’atac que els teixons defensaven amb molt bona intensió però l’experiència dels del Llobregat sempre els deixava amb superioritat a l’atac. Amb aquest tònica els visitants van anotar cinc assajos més. Cal destacar l’assaig de Pallàs al segon temps que va deixar un resultat final de 38 a 14. Tot i la derrota la imatge que va donar el GRC davant un dels equips líders de la categoria no va ser gens dolenta i gracies a un molt bon treball defensiu aquest va ser el marcador més ajustat que s’ha aconseguit mai contra l’UES. La lliga ja va encarant la recta final i ja només queden quatre partit per començar a treure conclusions d’aquesta temporada. L’objectiu d’aquí a final de lliga és clar, guanyar tots els partits que queden intentant aconseguir punts de bonificació en tots ells i lluitar així per la quart posició. La setmana que ve els Teixons van fins a Cornellà a visitar un equip molt irregular però que a casa ha demostrat que pot ser un dur rival.