diumenge, 2 d’octubre del 2011

Enginyers 27 – Garrotxa 14

Aquest dissabte debut dels Teixons en la temporada de segona catalana amb derrota al camp de la Mar Bella de Barcelona contra el tercer equip dels Enginyers.

Una setmana després d’enfrontar-se a Ribes de Freser contra el primer equip dels Enginyers, els Teixons s’han tornat a trobar contra aquests degut a què l’equip del BUC B, primer rival de la temporada va retirar l’equip i es va repescar l’equip dels Enginyers que l’any passat havien baixat a tercera catalana.

Davant d’un equip amb 3 o 4 integrants del primer equip (que encara no ha començat la lliga de primera nacional) el Garrotxa ha donat la cara i només ha perdut per algunes errades puntuals.

Els primers 25 minuts han estat de clar domini garrotxí, tancant l’equip dels Enginyers dins la seva 22 i pressionant per assolir l’assaig, que ha estat a tocar en una jugada de davantera que ha acabat amb un cop de càstig favorable a Enginyers, que han resistit la pressió i que la que han pogut sortir de la pressió garrotxina han aprofitat una petita errada defensiva dels Teixons i en una jugada pel costat tancat i amb molt bon suport han fet una bona jugada en continuïtat que ha acabat en una marca barcelonina.

Només sortir de mig del camp els Teixons han quedat amb 14 pel sin bin de l’Ivan. Aquesta expulsió temporal ha dut el canvi amb l’entrada de l’Eduardo per en Javi. Jugant amb 14 i en la continuïtat del cop de càstig ha arribat el segon assaig barceloní en una altre errada defensiva. En la següent jugada d’atac dels Enginyers l’Eduardo, ha sofert un altre sin bin i jugant amb 13 Enginyers ha aprofitat l’evident avantatge de davantera per fer la tercera marca abans del descans, aquest cop transformada, establint el 17 a 0 amb el que ha acabat la primera part.

La segona part ha començat igual que la primera, amb molt bona pressió per part del Garrotxa, també sense resultats i en la primera jugada d’atac d’Enginyers, aquests han fet el seu quart assaig, que els ha comportat el bonus ofensiu.

Els Teixons no han abaixat el cap i ràpidament, aprofitant una badada defensiva en un cop de càstig a 15 metres de la línia d’assaig, Suquet en una jugada de murri ha aconseguit fer el primer assaig de la temporada dels Teixons. La transformació d’en Menes ha posat el 22 a 7 al marcador.

A partir d’aquí el partit ha estat d’anada i tornada i en una molt bona jugada de tot l’equip que ha portat la Garrotxa fins la 22 rival i en una jugada de davantera fer el segon assaig per part de Javi. En Menes, molt encertat amb el peu, ha posat el 22 a 14.

Els Teixons han seguit intentant marcar, per com a mínim buscar el bonus defensiu, però a falta d’un parell de minuts pe final del partit una altre errada garrotxina i en una jugada de possible avant els Enginyers han posat el 27 a 14 definitiu.

Bon partit en general del Garrotxa però resolt per petites errades i per la veterania dels Enginyers.

La setmana vinent el Garrotxa debuta a casa, el dissabte a les 16h contra el Cornellà, us esperem a donar el vostre suport per assolir la primera victòria de l’any.