dilluns, 25 de maig del 2009

GEiEG 46 - Garrotxa RC 36

Aquest dissabte els Teixons es van desplaçar fins a Girona per jugar l’últim partit de la 1er Lliga Catalana de Rugby a XIII, contra el GEiEG.

El partit va començar amb una calor abrasadora al camp de rugbi de Palau. Els de la Garrotxa, van sortir una mica descol•locats i més pendents del que faria el rival que no de les possibilitats que tenien per ells mateixos i de seguida ho van pagar. Els de Girona van començar molt fort, assegurant bé les possessions i jugant pràcticament tot el joc al camp dels garrotxins, aconseguint així tres assajos que van ser tots transformats, el marcador 18 – 0, tot feia pensar el pitjo. Però els de la terra aspre no es van enfonsar i de seguida van treure pit, ja que no volien sortir derrotats del camp del GEiEG de cap manera. Així doncs, els visitants van aconseguir dues marques, les dues també transformades, posant-se tant sols a una marca dels rivals (18 – 12). Els gironins però van seguir empenyent i van aconseguir una altres assaigs (24 - 12) que amb poc temps va ser contestat amb dos assajos garrotxins posant-se a tant sols dos punts del rival (24 – 22, un dels dos assajos no va ser transformat) i demostrant que el partit tampoc seria fàcil pels de Girona. Abans de que acabes la primera part els grupistes van aconseguir un altre assaig agafant una mica d’avantatge pel descans (30 – 22).

A la segona part el partit va seguir igualat com a la primera. Primer assaig de la el va aconseguir el GEiEG, aquest no transformat, agafant un avantatge de 12 punt (34 – 22). El Garrotxa però no va donar en cap moment el partit per perdut i tornant jugar el que sabien, fortes entrades amb els seus jugadors més potents i esporàdiques jugades a la línia van aconseguir sumar 10 punts posant-se altre cop molt a prop del rival (34 – 32), que veia com el partit se’ls podia escapar en qualsevol moment. Els gironins van respondre rapit a l’envestida del Garrotxa RC i va aconseguir marcar tornant a agafar diferència (40 – 32). Els de la terra aspre però traient forces de flaquesa es van posar a jugar al camp del rival i fins a tres cops van aconseguir arribar a marca, però el col•legiat només va donar un assaig (40 – 36), ja que ens les dues ocasions anteriors va senyalar cop de càstig dels gironins sense deixar jugar l’avantatge. Finalment els gironins van acabar rematant el partit, amb un assaig transformat, deixant el marcador final (46 – 36).

S’acabava un partit molt vibrant, en que els Teixons van està molt a l’alçada, acabant la lliga de XIII i la temporada amb un molt bon gust de boca.
El Garrotxa RC ha demostrat que en aquesta modalitat també és un equip a tenir en compte per les pròximes edicions i que si treballa dur pot aconseguir grans èxits de cara a la següent temporada.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja està aquí la cronica!
No he posat els noms dels que han fet les marques perquè no sabem l'ordre ni ben bé qui ha anotat... hem sap greu, de cares a l'any que ve intentarem fer un millor seguiment dels partits.

Recordeu que aquest dimecres no hi ha entreno, peró el divendres sí! Hem de decidir un dia per fer un dinar de despedida i un altre per fe el sopar de gala (en principi s'havia dit el 27 de Juny).

Finalment felicitar a tots els Teixons per la temporada que hem fet, que tot i els entrevancs que ens hem trobat a la lliga de XV els hem aconseguit superar, hem donat molt la talla amb la lliga de rugbi a XIII.

PIT i COLLONS TEIXONS!!
Juns tirarem endevant i aconseguirem grans coses!

Creus

Anònim ha dit...

molt bona cronica i bon comentari. moooolto benneee krak.
si garrotxa vam donar mol bona imatge crec. equips de altres categories am els quals em pugut veure que podem fer mooolt. només es questió de proposansu.
Pit i Collons Garrotxa .
Pallàs

Anònim ha dit...

Una gran crònica i un gran partit.
És un plaer poder acabar la temporada amb aquest bon gust de boca!

Ortiga

Anònim ha dit...

Com ho farem a l'estiu sense aquestes croniques? Algu hauràs de fer Creus son espectaculars!!!
Felicitats a tots els teixons per la gran temporada, dins les nostres possibilitats i contratemps ho hem fet el millor que hem sapigut, que no és poc!!!
Inclús hem plantat cara a grans equips com Enginyers BUC i GEiEG!!!
A seguir així teixons!!!

Pérez

Anònim ha dit...

quina putada, la primera marca que faig i no en dius res a la crònica, aquesta me l'apunto creus, jejeje.
molt bona la crònica i gran partit partit.
estic molt orgullós d'aquest equip i d'uns companys que ho donen tot per l'equip, si senyor.
ara toca celebrar que hem acabat una temporada dura i molt complicada donant el màxim malgrat les adversitats

fins divendres

PIT I COLLONS

erik

Anònim ha dit...

GEiEG-Garrotxa.Tambè passarà,com el dia que Figo es và baixar els
pantalons.I,tambè com el partit de rugbi,mes gran que hem fet fins ara,sense oblidar altres grans partits,pero aquesta vegada,no es
faltaven efectius.
Que es praparin els nostres rivals
per a la propera temporada.

Lluç

Anònim ha dit...

Volem el video de Garrotxa TV, ja!!!!