diumenge, 20 de desembre del 2009

Garrotxa RC 46- CEU 17

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre a casa el CEU, un equip amb el que s’havien enfrontat fa dos anys. Els teixons només tenien les referències dels resultats que estava obtenint aquesta temporada i las seva situació a la classificació, just per sobre dels garrotxins.
Les baixes temperatures de la ultima setmana havien deixat el camp molt sec i ja es prèvia un partit molt dur.

Els teixons van sortir al camp molt concentrats, conscients de la importància que tenia guanyar aquest partit. Aquesta actitud inicial molt aviat va donar els seus fruits i quan encara no es portaven deu minuts jugats, en un cop de càstig a poc metres de la línia d’assaig, Pau Port va treure ràpid anotant així el primer assaig pels garrotxins. El Garrotxa RC va seguir treballant dur, els davanters donaven pilotes netes a la línia i empenyien amb més força que el contrari a la melé, a la línia la bona pressió en defensa permetia recuperar pilotes. Amb aquest bon joc els teixons van aconseguir anotar fins a set assajos a la primera part. Al primer de Port el van seguir un de Guillem Milian, un de Javi Jimenez -després d’un bon maul de tota la davantera garrotxina-, un altre de Arnau Nart i tres de Jordi Pallàs, dos d’aquest foren transformats donant així una avantatge de 39 a 0 a la mitja part.

A la segona part les coses no van anar tant bé pels teixons, on el seus joc va patir un clar deteriorament. Potser un accés de confiança amb una marcador tant ampli o el desgast físic de la primer part va fer que els teixons revessin tres assajos, tots per falta de concentració i organització en defensa. Tot i així Arnau Nart va tornar anotar pel seu equip amb una bona escapada, deixant un marcador final de 46 a 17.

Es tornà aconseguir la victòria amb bonus però amb un mal gust de boca final que serveix per donar-se compte que no es pot baixar mai el ritme i que aquest errors de concentració ens poden passar factura en altres partits on no es disposi d’un avantatge al marcador tant gran.

Ara la lliga es para, fins el 7 de gener, quan el Garrotxa RC es desplaçarà fins a Martorell en l’últim partit de la primera volta. Aquest període de vacances servirà per recuperar-se del desgast patit aquest primer tram de lliga en el que s’ha aconseguir uns resultats molt bons i recompensen tot el que s’ha treballat, sobretot a la pre-temporada, per tirar aquest equip endavant.