dimarts, 8 de desembre del 2009

Garrotxa RC 83 - GEiEG "B"- Bandolers 0

El Garrotxa RC va jugar aquest passat dissabte el partit que tenia ajornat contra el GEiEG “B”-Bandolers.
Tot i que els teixons ja coneixien bé aquest equip no es podien confiar ja que sortien el camp amb moltes baixes, sobre tot a la davantera i amb poc canvis a la línia de tres quarts. Això potser va fer que els de la Garrotxa sortissin a jugar aquest partit amb la mateixa intensitat que la resta i oblidessin els resultats obtinguts en els altres enfrontaments contra els Bandolers.

Així doncs va començar el partit, el Garrotxa RC va sortir jugant fort sense esperar a veure que feia el rival i amb poc minut ja va arribar el primer assaig de Guillem Banti que va ser transformat. Minuts desprès el Garrotxa RC va patir un trasbals, Jordi Creus va caure lesionat, deixant la línia sense mig d’obertura, important posició dins el conjunt, Jordi Giménez ocupar la seva posició.
Tot i aquest incident els de la terra aspra van seguir jugant en la mateixa contundència, els davanters aconseguien donar pilotes netes als tres quarts que van anotar un grapat d’assajos, un total de 13, anotats per: Pau Port (4), Jordi Gimenez (3), Jordi Pallàs (2), Gillem Banti, Andreu Bastons, Ramon Pijuan i Arnau Nart. Resultat final 83 – 0.

Ara ja cal pensar en el partit de la setmana que ve, quan en el que el Garrotxa RC es desplaçarà a Barcelona per jugar contra els Quimics RC, un equip també molt conegut per els teixons, on caldrà jugar amb la mateixa intensitat que fins ara per tal de aconseguir els màxims punts d’aquest desplaçament.

Per acabar, primerament donar ànims als Bandolers de Farners per seguir treballant, el primer any son normals aquests resultat però amb esforç segur que aconseguiran millores.
Segonament també donar ànims a David Perez i Jordi Creus que han petit dues lesions importants aquest setmana i estaran temps fora dels camps de rugbi.

Pit i collons companys!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims als dos!
Bon partit, vaig disfrutar molt.

Ortiga

Anònim ha dit...

Perez i creus, estem a vosaltres. Ànim

JAVI

Anònim ha dit...

merci pels ànims!!!
ara us toca a vosaltres donaru tot!!!
Somi k aket any podem fer una molt bona temporada!

Pérez

Anònim ha dit...

weke weke weke

Anònim ha dit...

jo no vaig fer cap marca... ^^'


Nart

Anònim ha dit...

Galtaman

Ei un dia em va arribar aixo del camp de la teixonera!

"PROHIBIT JUGAR AMB TACS D’ALUMINI. En aquest cas la normativa és clara, és la única causa per la qual no cobreix la garantia de la empresa constructora del camp de gespa. Arrenca el pel.

S’hauran d’acollir totes les entitats, locals i visitants. Haureu d’avisar a la federació i/o als clubs visitants.

A partir d’avui dia 30 de Novembre, queda totalment prohibit l’ús de tacs d’alumini en la instal·lació.

L’ús de tacs d’alumini pot comportar a l’expulsió del jugador del camp."

Normativa del centre esportiu de la Vall d'Hebron