diumenge, 13 de desembre del 2009

RC Quimics 24 - Garrotxa RC 33

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Barcelona per jugar el partit contra els Químics RC al camp de la teixonera, un equip ja conegut, amb el que sempre s’han disputat bons partits.

Els teixons van sortir al camp amb canvis en l’alineació respecte a altres partits, però disposats a donar-ho tot i aconseguir el màxims punts possibles. En els primers minuts els de la Garrotxa van sortir molt concentrats i amb només 5 minuts, després d’una llarga possessió dels visitants, Angel Viñuelas va aconseguir el primer assaig (0-5). L’empenta del Garrotxa RC va continuar i després d’un bon maul dels davanters el mig de melé Jordi Pallàs va fer una escapada anotant el segon assaig, aquest fou transformat (0-12). Tot i així aquest avantatge no reflectia el que estava passant dins el terreny de joc, ja que els Químics estaven donant més d’un ensurt a la línea dels teixons, desprès de dos placatges a pocs metres de la línia d’assaig va arribar la primera marca dels locals (5 -12). A partir d’aquell punt els barcelonins van veure per on podien fer mal, hi ho van aprofitar, anotant un altre assaig posant el marcador 10 – 12 al descans.

El Garrotxa RC veia com se li complicava el partit i que s’hauria de treballar molt dur, sobre tot en defensa, si es volia emportar la victòria de la teixonera.
Només començar la segona part els locals van donar un cop de moral als de la terra aspra anotant un altre assaig, aquest transformat, posant-se per davant en el marcador per primer cop (17 – 12). Els garrotxins però no es van enfonsar i després d’una bona empenta de la davantera i una llarga possessió dins al camp del rival, Marc Creus en una sortida de melé va assajar, tornant a posar l’equip per davant al marcador (17 – 19). Els Químics però van reaccionar ràpid i en un contraatac van anotar de nou (24-19). Calia un assaig per endur-se la victòria i el punt bonus de Barcelona, i així va ser, en un cop de càstig jugat a la mà a 5 metres de la línia de marca Ramon Pijuan, aprofitant tota la seva envergadura, va trencar la davantera contraria anotant un assaig que donava el bonus els de La Garrotxa (24-26), ara només calia defensar aquest avantatge durant els últims 15 minuts. Per acabar de rematar la feina desprès de recuperar una melé en contra i una bona melé pròpia, de nou Jordi Pallàs anotar l’últim assaig just abans del xiulet final.
Resultat final (24 – 33).

El Garrotxa RC aconseguia una victòria amb bonus, però sense jugar al nivell que s’estava jugant fins ara, en un partit en que es van cometre errors en defensa, però es va lluitar fins el final per guanyar-lo.
Ara a pensar en el pròxim cap de setmana, els teixons reben el CEU a casa, en el que pot ser un dels partit claus de la primera volta, ja que es tracta d’un rival directe. Caldrà treballar dur duran la setmana per no tornar a cometre els errors que es van cometre a Barcelona i lluitar per la victòria.