diumenge, 21 de febrer del 2010

Garrotxa RC 8 - UES 25

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va disputar un dels partits més difícils de la lliga de tercera catalana. Els teixons van rebre a casa l’UES, un equip que no només ha guanyat tots els partits sinó que ho havia fet amb bonus.

Els garrotxins però van sortir al camp amb una gran motivació i amb moltes ganes de plantar cara als líders. Així doncs el partit va començar de forma inesperada. Els teixons defensaven molt bé els continus atacs dels santboians que ens els primers 30 minuts l’únic que van aconseguir va ser passar un xut a pals (0-3). El Garrotxa RC estava fent un gran treball en defesa però en atac els hi era molt complicat aconseguir pilotes netes per la línia i mantenir duran unes quantes fases la possessió de la pilota. En un cop de càstig dins a 22 els teixons van aconseguir empatar el partit amb un xut a pals (3-3). Amb l’empat al marcador es va començar a veure un gran rugbi per part dels dos equip durant tota la primera part, però a falta de 5 minuts pel descans els de la U.E. Santboiana en una jugada a la línia van aconseguir anotar el primera assaig i desempatar el marcador (3-10).

A la segona part, el Garrtoxa RC va sortir amb molta empenta, disposats a lluitar fins el final per endur-se el partit. Les coses es van complicar quan els de Sant Boi van anotar un altre assaig i poc després van passar un cop de càstig a pal, agafant avantatge al marcador (3-20). Els teixons seguien defensant amb contundència, sense llençar la tovallola, però en un moment de descontrol els de la UES van aprofitar per sentenciar el partit assajant de nou (3 -25). Els garrotxins però no volien acabar el partit sense anotar i desprès d’un parell de fases de davantera dins la 22 rival, Eric Bassiana anotar l’assaig d’honor pels teixons (8-25).

Els teixons perden el tercer partit de la lliga però amb molt bones sensacions, van aconseguir plantar cara a un equip tècnicament molt superior a ells i són l’únic equip de la lliga que ha impedit el bonus en atac dels santboians. Tot el treball en defensa fet a les últimes setmanes es va veure clarament reflectit al camp.

Ara ja només cal pensar en el pròxim partit, quan el Garrotxa RC visitarà el camp dels Bandolers per disputar el segon derbi gironí, partit que s’havia ajornat per el mal temps.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduador Sacritan, Jose Marquez, Marc Baldor, Javi Jimenez, Sergi Carreras, Eric Bassiana, Marc Creus, Jordi Pallàs, Pau Port, Gillem Milian, Cristian Suqué, Guillem Banti, David Llagostera i Arnau Nart.