dimecres, 10 de març del 2010

Calella RC 14 - Garrotxa RC 29

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Tordera per disputar el partit contra el Calella, un dels equip cues. A priori el partit no es presentava gaire complicat degut al resultat obtingut a l’anada.

Els teixons van sortir el camp amb ganes d’endur-se el partit i obtenir el major nombre de punts per la classificació. De seguida però les coses no es veien tant fàcil, a la davantera li costava fer bons agrupaments per donar pilotes als tres quarts, les melés no anaven tan bé com es de costum i a les touches la cosa no anava millor. Pel que fa els tres quarts es cometien més error de mans dels que estem veient normalment. En aquesta complicada situació els de La Garrotxa van aconseguir dos assajos a la primera part, un de David Llagostera amb una jugada a la línia i una altre de Javi Jimenez després una seqüència de fases de davantera, aquest últim transformant (0-12).

A la segona part les coses van millorar una mica però el joc segui completament descontrolat per part dels dos equip. Al principi de la segona part Jordi Pallàs va anotar, també després d’unes quantes fases de davantera (0-17), però el Calella no volia deixa escapar el partit i van contrarestar aquest assaig (7-17). A falta de vint minuts pel final el Garrotxa RC encara no havia aconseguir el punt de bonificació en atac, cosa que s’hagués considerat com una derrota. Finalment Pallàs fou qui aconseguir anotar el quart assaig garrotxí donant així el punt bonus (7-22), abans d’acabar el Calella va anotar un assaig molt dubtós, que finalment el col•legia, que va anular fins a tres assajos dels teixons, va donar-lo per bo (14 – 22). A falta de pocs minut per el final Arnau Nart va marcar desprès d’una bona escapada deixant un resultat final de 14 – 29.

Els teixons estan passant per un dels pitjor moment de la temporada. Els últims dos partit disputats no tenen res a veure amb el partit que es va veure contra la Santboiana, al passat cap de setmana es podrien donar moltes excuses i motius per haver aconseguit aquest resultat tan reduït contra els cuers, però el que està clar es que cal tornar a treballar com fa un mes, amb la mateixa disciplina, amb la mateixa intensitat i amb les mateixes ganes de rugbi. Aquest dissabte anem a Sitges, a jugar contra un equip que no ens hem afrontat mai, si es repeteix un partit com els anterior serà molt difícil aconseguir la victoria, sabem que si fallem la segona posició se’ns pot escapar i l’ascens no estaria gens clar. Només depenen de nosaltres mateixos, ho deixarem escapar?

Pit i Collons companys, junts ho podem aconseguir!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones nois!

Mil disculpes per tardar tant amb la cronica... La neu m'ha canviat tota la setmana i a part que no me'n recordava com havien anat les marques en el partit.

No es tornarà a repetir!

Segonament, tal i com dic a la cronica no es pot tornar a repetir un partit com els anteriors, es cert que ens van anular tres (o +) marques, que l'arbit va passar per alt molts i molts cops de castig d'ells per deixar una mica de continuitat en el partit... Però jo no crec que ningu pensi que vam fer bon partit, es més jo crec que vam fer un dels pitjos partit que hem fet ultimament. No es moment de donar-nos les culpes uns als altres, es el moment de treballar més que mai, si no podem entrenar divendres (cosa molt posible per la forta nevada que ha caigut) espero que almenys tothom vingui per parlar del partit de dissabte.
No es pot repetir un partit com aquest...

Anims nanus, a per totes a Sitges!

Creus

Unknown ha dit...

PIT, COLLONS I ORGULL!

QUE AQUEST ANY PUJEM!!!!!

Anònim ha dit...

Divendres 12/03 a TV Olot emetran la crònica del partit: Calella RC 14 - Garrotxa RC 29, a les 14h, 20h i a les 22h