dilluns, 1 de març del 2010

GEiEG-Bandolers 7 - Garrotxa RC 43

Aquest passat diumenge el Garrotxa RC es va desplaçar a Girona per disputar el derbi gironí, partit aplaçat de la jornada 12 de la lliga de tercera catalana, contra el GEiEG “B” – Bandolers, un equip que ha començat aquest any i que està en constant creixement.

Els teixons van sortir el camp concentrats, conscients de que tenien més experiència que els de Santa Coloma però que no es podien confiar en cap moment. Amb aquesta empenta els primer 20 minuts els garrotxins ja havien anotat 4 assajos, dos d’aquest transformats. Un cop aconseguit el punt bonus, el cos tècnic del Garrotxa RC va decidir provar algunes coses dins l’equip canviant alguns jugadors a posicions que no són les habituals en ells, per tal d’agafar més experiència. Abans d’acabar la primera part els teixons van aconseguir un altre assaigs, també transformant, deixant el marcador 0 a 36 al descans.

A la segona part les coses van canviar, amb aquest avantatge al marcador els de La Garrotxa van baixar molt el seu ritme i la seva concentració, mentre que els Bandolers van augmentar la intensitat sobre tot en defensa on s’ha vist una clara millora respecte els últims enfrontaments. Amb el partit descontrolat de mala manera, els teixons van anotar dos assajos més, un d’ells transformats. Els Bandolers no van deixar escapar una bona oportunitat i van anotar l’assaig d’honor a les acaballes del partit deixant un marcador final de (7 – 43).
Anotadors del Garrotxa: Jordi Pallàs (3), Jordi Giemenez (2), Guillem Milian i Pau Port.

Els teixons segueixen fent la seva feina i aconseguint punts per la seva classificació a la lliga, el pròxim partit serà contra el Calella, un dels cuers de la classificació.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduardo Sacristan, Pol Pujolàs, Marc Baldó, Jordi Marquez, Sergi Carreras, Eric Bassiana, Aniol Banti, Jordi Pallàs, Pau Port, Guillem Milian, Jordi Gimenez, Guillem Banti, David Llagotera i Arnau Nart.