dilluns, 22 de març del 2010

GRC 67 - Quimics "B" 5. Ja sóm tercers!! peró... Que passarà?

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre els Químics RC, un equip ja molt conegut, que ha mostrat tot tipus de cares.
En aquest encontre els Químics van presentar un equip molt debilitat, ni tan sols van poder convocar 15 jugadors i a causa d’una lesió als primers minuts van estar jugant amb 13 gairebé tot el partit, a més alguns d’aquest 13 jugadors portaven molt poc temps practicant el rugbi, fins i tot hi havia algun debutant. El teixons van sentenciar el partit molt aviat i van aprofitar per provar coses, sobre tot a la línia de tres quarts. Resultat final 67 – 5.

Més que la importància del partit cal destacar que els teixons ja són matemàticament tercers de la lliga. El segon lloc ja és pràcticament inaccessible, l’ARPN hauria de perdre els dos partits que l’hi queden, un contra el GEiEG “B” i l’altre contra UES, mentre que els teixons haurien de guanyar-los tots dos, un desplaçament complicat al camp del CEU i el partit de tancament contra el Martorell a casa. A aquestes altures de lliga és moment de començar analitzar resultats.

Els teixons han guanyat 11 partits dels 15 disputats i han aconseguit 10 punts de bonificació en atac i un en defensa. L’objectiu d’aquesta temporada era clar, l’ascens. L’únic que se sap del cert és que puja el campió de lliga, en aquest cas l’UES, cal dir que aquest equip sempre ha cedit la seva plaça al segon classificat, l’ARPN. I que passa amb el tercer? La pregunta del milió que portem fent-nos durant molt mesos.
La normativa de la lliga diu que pugen els dos primers classificats, si l’UES cedeix la seva plaça ens donaria opcions a l’ascens. Per altre banda, està circulant el rumor que es volen reduir les lligues a 8 equips, i que per tal de fer-ho es crearia una lliga de quarta catalana, aquesta opció deixaria fora de la segona catalana els teixons, que es mantindrien a tercera un any més.
Així doncs que passarà? Podrem celebrar l’ascens? Si podem, quan podrem?... Un cop més el futur del club està als despatxos, nosaltres ja hem fet la feina, hem treballat durant tota la temporada amb un objectiu al cap i al final d’aquesta no sabem si l’hem assolit...
Passi el que passi hem d’estar satisfets de com estar anant la temporada, de la gran millora com equip i dels bons resultats obtinguts. I les decideixi el que decideixi la federació hem d’estar orgullosos de formar part d’aquest equip, que estigui on estigui l’any que bé, segur donarà guerra a tothom que se li posi al davant!!

PIT I COLLONS Garrotxa!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona cronica
JAVI

Anònim ha dit...

creus, el poble nou te 65 punts, nosaltres 60

els 5 del geieg ja els tenen perque el geieg ha quedat exclos de la competició.

També tenen un partit pendent contra el CEU.

Si perdessin contra el Ceu i el Sant Boi sense bonus i nosaltres els guanyessim tots 2 amb bonus, estariem empatats de punts.

Ortiga

PD: jo també crec que hem fet la feina ben feta aquest any

pit i collons

Anònim ha dit...

ok ortiga!

Jo ho he mirat de la clasificació i no ho sabia bé! merci x l'aclarament

Creus

menes ha dit...

La reflexió d'en creus es una visió molt encertada del que ha estat la temporada. Crec que la compartim la majoria de l'equip.

En Creus es el Dalay Lhama del G.R.C.

PIT I COLLONS, I A DOnAR-HO TOT FINS AL FINAL!

Anònim ha dit...

Encara queda una opció remota de poder aconseguir el segon lloc, si aquest cap de setmana el CEU guanyes a l'ARPN a les pistes de la UB (partit aplaçat).

No se que hauriem de fer perque aixo passi, pero amb sembla que resant no n'hi haura prou!

Vinga gran temporada teixons!!

D'un home sensa marca!!!

Anònim ha dit...

jo no se on collons mireu tot aixo de la classificació, però a la pagina de la federació catalana, a mi em surt que el Poble Nou te 57 punts i nosaltres 55.

Pirru

Anònim ha dit...

esta equivocat pirru

Anònim ha dit...

aquesta setmana hi ha entrenu??? el dimecres juga el barça.

erik