dimecres, 10 de novembre del 2010

GRC 25 - Parets RC 14

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre el R.C. Parets, en el primer partit de lliga a casa, contra un rival bastant desconegut.

Els Teixons va començar molt fort el partit, jugant molt de temps al camp del rival, però la contundent defensa del Parets va fer que l’assaig no arribes fins ben entrada la mitja part, quan desprès d’una “melee”, fase en la que els Garrotxins van ser clarament superiors, Oscar Tubella va aconseguir el primer assaig pels locals, obrint el marcador amb un 5-0.
Els de la terra aspre ho van seguir intentant, amb un bon joc, sense perdre pilotes i dominant les fases estàtiques, però en un error col•lectiu greu en defensa els del Vallès van aconseguir anotar un assaig transformat que els posava per davant al marcador abans de la mitja part (5-7).


La segona part va començar igual de malament que va acaba la primera, els Teixons estaven fora del partit i el Parets ho va aprofitar per ampliar l’avantatge amb un altre assaig desprès d’errors consecutius en el placatge que feien pensar el pitjor (5-14). Un cop mes però els garrotxins es van saber sobreposar i recuperar el joc del inici de la primera part i aixi van arribar els punts. Primer un assaig d’Oscar Tubella per retallar distancies (12 – 14) seguidament un xut a pals d’en Dani, per posar-se a davant del marcador (15 – 14) i finalment un últim assaig de Jordi Pallàs per sentenciar el partit (22-14).

Sembla que alguna cosa màgica passa quan els Teixons juguen a casa i es que de moment aquest últim partit ha set on han tornat a ensenyar el joc de l’any passat; pilotes ràpides i netes que permeten un joc en curt molt mes dinàmic, poques pilotes perdudes en fases estàtiques i entrades mes contundent. Tot i així cal millorar i molt la defensa, sobre tot la contundència dels placatges, i el joc a la ma de la línia dels tres quart.

Ara ja només cal pensar en el Poble Nou, un dels rivals mes durs de la temporada passat que també van aconseguir l’ascens i que han demostrat que tornaran a ser un rival molt dur amb la victòria sobre l’UES.

2 comentaris:

Carles Martínez ha dit...

Anant 15 a 14, en dani va fer un altre cop de càstig, que ens va posar 18 a 14. Bon partit, i dur, per part de tots

Anònim ha dit...

molt bon partit nanos!!

ortiga