diumenge, 28 d’octubre del 2012

Enginyers 39 – Garrotxa 12

Millora de joc però no de resultats d’uns Teixons que en moltes fases de partit es van mostrar superiors però que van pagar cars els errors.
El partit, disputat amb força vent va començar igualat, amb lleuger domini local però sense inquietar la zona de marca dels garrotxins, fins que al minut 10 en una jugada per davantera els locals posaven el 5 a 0. La igualtat va seguir però els Enginyers van començar a poder jugar a la mà sense massa pressió dels d’Olot i van començar a guanyar superioritats per l’ala que els va portar a fer dues marques consecutives sense transformació per posar el 15 a 0. Els Teixons es van saber recuperar i van recuperar el control del partit amb més pressió sobre l’atac local i començant a mantenir la pilota i avançant amb davantera combinat amb jugades curtes a la línia de tres quarts per donar descans als homes més pesats. En una d’aquestes jugades, ja a tocar de la mitja part, una molt bona jugada i molt treballada, va acabar amb una marca col·lectiva de davantera obra d’en Javi que en Pallàs no va poder transformar i que donava pas a la mitja part amb el resultat de 15 a 5.
Els 10 primers minuts de la represa van significar un seguit de lesions dels Teixons que van haver de recompondre molt la seva alineació donant lloc a debuts en posicions noves per part de 3 jugadors, fet que va fer cometre alguns errors de col·locació que van permetre 2 assajos gairebé consecutius després de dos xuts defensius dels locals que van agafar descol·locats els olotins per posar el 25 a 5. El Garrotxa va intentar tornar a agafar les regnes del partit però dos errors en defensa van permetre 2 marques sota pals dels locals, que deixaven a falta de 10 minuts pel final el 39 a 5. Els darrers minuts dels Teixons, tot i el cansament van ser bons, tancant els locals al seu camp, obligant-los a fer cops de càstig i guanyant metres bastant fàcilment tot i que en els darrers metres perdien l’oval. El treball però va donar els seus fruits quan després de guanyar la línia de 5 metres en una jugada que arrencava de mig camp i combinant joc per davantera i als tres quarts, un cop de càstig tret ràpidament per en Pallàs, que va imposar la seva fortalesa, va culminar amb l’anotació gairebé sota pals per part del mateix Pallàs que a més va transformar deixant el definitiu 39 a 12 a falta de 5 minuts. El temps que restava, tot i que els Teixons van lluitar per assolir una altra marca no va ser prou i tot i l’esforç no van tenir cap més recompensa.
Ara toca pensar en la setmana vinent, en el partit a casa el diumenge 4 de novembre a les 12h contra l’intractable Tarragona.