diumenge, 7 d’octubre de 2012

Garrotxa 14 – Alella 22

Moment de la segona marca olotina

Mal inici de campionat dels Teixons, amb uns derrota a casa contra un Alella que va sentenciar els garrotxins en la primera part, aprofitant uns mal 20 minuts locals.
El partit començava bé per els olotins, amb una bona sortida, molt centrats i amb ganes de fer grans coses, demostrant haver entrenat un joc una mica diferent al que ens tenen acostumats, combinant de forma efectiva joc per davantera amb la línia de tres quarts. Les novetats de la temporada i algun jugador en noves posicions donaven la talla i en aquestes fases inicials la pressió local va portar els Teixons a introduir l’oval a la línia de marca en una jugada per davantera però la defensa maresmenca va evitar que els Teixons fessin la primera marca del partit.
Però a partir d’aquí el partit es va espatllar pels locals, en la primera arribada del visitants a la línia de 22 local, es va acabar en una marca, posteriorment transformada per posar un 0 a 7 pels visitants. Aquesta marca va descentrar els locals que van deixar d’exhibir el bon joc que fins ara tenien i van començar els fatídics 20 minuts que van marcar el partit. Els locals van jugar descentrats, sense jugar amb continuïtat i amb moltes imprecisions i això ho van aprofitar els visitants per fer la segona marca, que no van transformar, per posar el 0 a 12 que va ser el marcador a la mitja part.
La segona part va començar amb un Garrotxa RC molt més centrat i recuperant el bon joc, però van topar amb un bon Alella, que aquesta temporada ha millorat el seu equip i a priori no passarà problemes per mantenir-se a segona catalana, que va aconseguir evitar per dos cops la marca local durant els primers 10 minuts de la represa. Però la insistència garrotxina va tenir la seva recompensa amb una gran jugada de l’omnipresent Pallàs que va posar l’oval a la zona de marca dels visitants i que posteriorment va transformar per deixar el 7 a 12. a falta de 30 minuts els locals necessitaven anotar ràpid per tenir opcions, però poc després els visitants, aprofitant un cop de càstig a 30 metres de pals per posar el 7 a 15 que començava a ser mortal pel Garrotxa. Tot i això els locals seguien jugant bé tot i no assolir la marca i reduint les seves opcions de victòria.
El cop definitiu pels locals va ser quan en una melé a 5  metres de marca la van aprofitar els visitants per sortir pel tancat i fer el 7 a 20 que van transformar per deixar el 7 a 22. malgrat el resultat els locals van seguir jugant bé i en una bona jugada de la línia de tres quarts, amb bona continuïtat en Carles va fer la segona marca local que va transformar en Pallàs per deixar el definitiu 14 a 22 que tots i els esforços locals va ser el que va reflectir el marcador al final dels 80 minuts.
Ara, una setmana de descans i en la següent jornada visita al camp del Vilanova.