dilluns, 16 de març del 2009

Fi de la lliga amb una derrota dolorosa

El Garrotxa R.C. acaba la lliga amb una mal gust de boca, perdent un partit contra els Químics altre cop amb només 13 jugadors al camp i acabant el partit amb 12.

S’acaba la lliga de Quarta Catalana, una lliga que ha predominat la mala organització i on els equips que hem participat ens hem sentit desemparats i abandonats en molts moments, exemples clars, la falta d’un àrbitre per el partit del cap de setmana passat o que simplement la classificació no és clara i encara no sabem si soms campions o no.
Aquesta lliga però ha servit per veure moltes coses, veure que soms capaços de tot, de jugar un partit esplèndid al màxim de les nostres possibilitats i el cap de 7 dies no ser capaços de fer un equip amb 15 jugadors.
Però tal com diu el nostre estimat Doctor, és quan et falta l’aire que has d’empènyer amb més força, és quan no et sens les cames que has de córrer més, és davant les adversitats quan has de ser més fort. Ara és moment de reflexionar i pensar en el que s’ha fet malament per millorar-ho però mai sense baixar el cap.

Felicitats i ànims a tots els que van ser al camp dissabte per donar la cara, personalment penso que això és l’únic a destacar del partit, que es va donar la cara. Ànims també a en Xicu que va patir una lesió a la clavícula i esperem que es recuperi aviat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

un bon resum realista i emotiu de la temporada.
va garrotxaaaaaa

pallàs

Anònim ha dit...

Vinga Garrotxa! es en aquests moments que hem de tirar endavant!
Pit i Collons

Ortiga

Anònim ha dit...

Emcionat de partanya a un club com aquest, amb una gent amb

PITS I COLLONS com un toru.

Anònim ha dit...

Va ser una llastima no ser mes gent. I jo amb el record de la clavicula trencada. Avui he anat al metge i diu que va tot be. Si puc divendres us vinc a veure (avui encara hem fa massa mal).

Xicu