dijous, 12 de març del 2009

Quimics "B" - Garrotxa R.C. dissabte 14

Bones teixons!

Sento informar-vos tard però he tingut problemes amb la connexió. Com ja sabeu juguem el dissabte dia 14 el partit ajornat contra els Químics a la Teixonera, el partit començarà a les 5 de la tarda, és a dir a les 4 hem de ser al camp, per tant hem de marxar a les 2 de la tarda d’aquí a Olot.

La Teixonera és un camp que no se’ns dóna malament, allà el Garrotxa R.C. va aconseguir una de les seves primeres victòries. També ens hem enfrontat amb els Químics dues vegades més, ambdós aquí casa, una aquesta temporada amb èxit i a la temporada passada quan els Teixons tot just sortíem del cau i començàvem a caminar.
Tot i així el Químic és un rival amb sorpreses ja que tenen un equip a categories superiors i precisament aquest cap de setmana no juguen, per tant ja veurem que ens trobem a la Teixonera.

Sigui el que sigui, a donar-ho tot com sempre a veure si podem acabar aquesta lliga campions i havent perdut només un partit.

Pit i Collons Teixons!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:

Sóc el Joan, l'entrenador del segon equip del Químic. Només era per indicar-vos que el partit NO és a les 17h sinó a les 16h. Intentaré parlar amb vosaltres per confirmar-ho però així ho deixo escrit aquí.

Ens veiem dissabte amb moltes ganes de jugar un bon partit de rugby que nosaltres no juguem des del gener...

Anònim ha dit...

ja u heu sentit! a les 4 i no us despisteu!!

Anònim ha dit...

aixo vol dir k hi hauriem de ser a les 3,no???